DT 350 U Extra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Építőanyagok, Beton

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Felhasználási területek
Fűtés, szaniter
Kertészet és tájépítés
Szárazfalazat-készítés
Építési vállalkozó
Építészet

DT 350 U Extra gyémánt vágókorong építőipari anyagokhoz

A DT 350 U Extra gyémánt vágókorongot

  • építőanyagok és
  • beton megmunkálására tervezték. Az építőanyagok óriási követelményeket támasztanak a vágóél teljesítményével szemben, ezért a korong lézerhegesztett standard szegmensekkel rendelkezik. Használata során sima és gyors vágás érhető el, minimális rezgésekkel és kiváló élettartammal kombinálva. A standard fogazásnak köszönhetően ezzel a kononggal gyors előtolási sebesség érhető el, és a legváltozatosabb körülmények között is kiváló vágási teljesítményt nyújt. Az Extra teljesítményosztályba sorolt összes termék ár-teljesítmény aránya optimális. A 300-as termékcsalád azoknak a vásárlóknak készült, akik professzionális teljesítményt várnak el a vágókorongtól, de nem folyamatos üzemben használják azokat.

DT 350 U Extra gyémánt vágókorong különböző változatokban

A Klingspor a DT 350 U Extra gyémánt vágókorongot az egyes alkalmazásoknak megfelelő változatokban kínálja. A korongok alkalmasak kertészetben, kertépítésben és építkezéseken és számos egyéb felhasználási területen. Sokoldalú, ezért különféle gépeken, például sarokcsiszolókon vagy fugavágó gépeken is használható. Természetesen 20 kW teljesítményű fugavágókkal is használható. A termék többféle átmérőben kapható. A használat során fontos, hogy figyeljen a maximálisan megengedett fordulatszámra!

Kiváló biztonságú vágókorong

Az oSa alapító tagjaként a Klingspor minden termékénél különös figyelmet fordít a magas szintű biztonságra. Az oSa a csiszolóanyagok biztonságával foglalkozó kompetenciaközpont. Minden terméket alapos tesztelésnek és vizsgálatoknak vetnek alá az optimális funkcionalitás és megbízhatóság biztosítása érdekében. Ráadásul a vágókorongok megfelelnek az EN 13236 biztonsági szabványnak is. A DT 350 U Extra gyémánt vágókorong is ezzel a feltétellel készül. A Klingspor a gyémánt vágószerszámok biztonságának és teljesítményének folyamatos javítása érdekében jelentős összegeket fordít a kutatásra és fejlesztésre. Ez teszi lehetővé a folyamatos teljesítménynövekedést, amelyből vásárlóink profitálhatnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.