DT 350 AB Extra CEVOLUTION Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Aszfalt, Beton

Alkalmas nedves és száraz használatra Ferde védőszegmens részletes nézet Ferde védőszegmens Nincs alámetszési hatás 12 mm szegmens magasság lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
Beton
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Kertészet és tájépítés
Mélyépítés
Építő telep
Útépítés

DT 350 AB Extra MIXTE gyémánt vágókorong a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

A gyémánt vágókorong DT 350 AB Extra MIXTE a széleskörű felhasználási lehetőségek jellemzik. Ez a többcélú termék - lézerhegesztett blokkszegmensekből, - turbószegmensekből és - ferde védőszegmensekből áll

és ezért jó választás aszfalt, beton és más építőanyagok javításához. Ezenkívül a MIXTEgyémánt vágókorong * alkalmas *benzinmotoros vágógépen, 10 kW-os fugavágógépen és hasonló gépeken való használatra. Az "Extra" minőségi kategóriába sorolt gyémánt vágókorong agresszív vágási teljesítménye és hosszú élettartama jellemzi. Ezek a tulajdonságok a termék teljes élettartama alatt tökéletes munkateljesítményt biztosítanak. Ez a minőségi szint teszi a vágókorongot a megfelelő választássá azon szakemberek számára, akiknek különféle igényes vágási munkákat kell elvégezniük.

gyémánt vágókorong a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

A aszfalton, betonon és hasonló építőanyagokon kiválóan teljesítő gyémánt vágókorong DT 350 AB Extra MIXTE az útépítésben, a mély- és magas építésben, valamint az építkezéseken történő alkalmazások széles körére alkalmas Kifejezetten aszfalton és betonon történő alkalmazásra tervezték.

Munkavédelem - kritikus szempont a vágókorongokkal való munkavégzés során

A vágógépekkel való munkavégzés jelentős balesetveszélye miatt kiemelkedően fontos a gyémánt vágókorong megfelelő használata. Minden fontos információ - mint például a maximális sebesség, a maximális munkasebesség és a felhasználási terület - a vágókorongok címkéjén található A vágókorong állapotát használat előtt aegyenesan ellenőrizni kell. Csak a sérülésmentes és megfelelően tárolt vágókorongok nyújtanak kellő biztonságot a munkavégzés során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.