DT 350 A Extra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Aszfalt, homokkő

Alkalmas nedves és száraz használatra Ferde védőszegmens részletes nézet Ferde védőszegmens Nincs alámetszési hatás lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
homokkő
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Mélyépítés
Építő telep
Útépítés

DT 350 A Extra gyémánt vágókorong - nagyméretű vágókorongok kemény követelményekhez

A DT 350 A Extra gyémánt vágókorong aszfalt, homokkő és más kemény anyagokhoz lett kifejlesztve. Különlegessége a

  • agresszív vágási tulajdonságaival,
  • hosszú élettartamával,
  • erőteljes teljesítményével és
  • kiemelkedő ár/teljesítmény arányával

. Rendkívüli gyártási minőségének köszönhetően különösen alkalmas benzinmotoros vágó- és fugavágó 10kW és hasonló szerszámok használatára. A DT 350 A Extra vágókorong ferde védőszegmensekkel rendelkezik, amelyek biztonságosan védik az acélmagot, és megakadályozzák az acélmag domború csiszolását.

Nagy átmérőjű gyémánt vágókorong

A Klingspor a DT 350 A Extra gyémánt vágókorongot nagyméretű vágókorongként különböző átmérőkkel teszi elérhetővé. A vágókorong méretének köszönhetően a aszfaltban, homokkőben, pórusos betonban és más kemény és koptató anyagokban végzett munkafeladatok nagy sebességgel és hatékonysággal végezhetők el még vastagabb anyagméreteken is. A különböző átmérőjű vágókorongok használatakor a felhasználónak szem előtt kell tartania, hogy a nagyobb vágókorongok nem haladhatják meg a maximális futási sebességet. A felhasználóknak a szerszám használatba vétele előtt minden alkalommal meg kell ismerkedniük a maximális működési sebességgel. Ez a vágókorong közepén található címkén van feltüntetve. A címke olyan további információkat is tartalmaz, mint a maximális fordulatszám, az anyagok, amelyekhez a vágókorong használható, és még sok más.

Egyetlen gyémánt vágókorong sem tart örökké

A munkavédelem érdekében a csiszolószerszámok kezelése során a felhasználónak minden használat előtt szemrevételezéssel ellenőriznie kell a vágókorongot. Csak így zárható ki, hogy sérült szerszámmal dolgozzon. A repedt vagy törött gyémánt vágókorong nagy balesetveszélyt hordoz magában. Ezért a vágókorongok helyes tárolása ugyanolyan fontos a felhasználó biztonsága szempontjából.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.