DT 310 UT Extra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Építőanyagok, Beton

Alkalmas nedves és száraz használatra Turbószegmens
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens turbó folyamatos
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Építési vállalkozó
Építészet
Útburkolat-készítő üzemek

DT 310 UT Extra nagyméretű gyémánt vágókorong

A DT 310 UT Extra gyémánt vágókorong népszerű az építkezéseken, és különösen a tetőfedők kedvelik. Alkalmas univerzális használatra, pl. - beton, - tetőcserepek és - egyéb építőanyagok megmunkálása során.

A nagyméretű vágókorong mind benzinmotoros vágógépekkel, mind asztali fűrészekkel párosítható. A DT 310 UT Extra kisebb változatai sarokcsiszolókkal is használhatók. Az Extra megnevezés a gyémánt vágókorongot olyan professzionális szerszámként jellemzi, amely jó ár-érték arányt kínál a felhasználónak, de nem mindennapi használatra készült.

A DT 310 UT Extra gyémánt vágókorong egyéb jellemzői

A korong turbó pereme lehetővé teszi a felhasználó számára a tiszta és forgácsmentes élek létrehozását - ez a szempont kulcsfontosságú az olyan alkalmazásoknál, mint a tetőcserepek vágása. Emiatt a vágókorongot különösen a tetőfedők értékelik. A nagyméretű gyémánt vágókorong kivételesen sima működésének köszönhetően a felhasználók könnyebben dolgozhatnak. Mivel minden gyémánt vágókorong saját gyártású, a Klingspor szükség szerint befolyásolni tudja a gyártási folyamatot és a korongok minőségét az elejétől a végéig. A gyártást az oSa irányelveknek megfelelően folyamatosan ellenőrzik. Ennek következtében a felhasználó bízhat abban, hogy a termékek egyenletes biztonságot és minőséget nyújtanak. Ráadásul a gyémánt vágókorongok megfelelnek az EN 13236 európai szabványnak.

Útmutató a nagyméretű gyémánt vágókorongok biztonságos kezeléséhez

A nagyméretű gyémánt vágókorongok felszerelése előtt a felhasználónak mindig ellenőriznie kell a pengét, hogy nincs-e rajta sérülés. A sérült vágókorongok biztonsági kockázatot jelentenek, ezért azonnal ki kell vonni őket a forgalomból. Második lépésként a felhasználó ellenőrzi a színkódot, hogy meggyőződjön arról, hogy a vágókorong alkalmas-e a megmunkálandó anyaghoz. A színkód a korong elülső oldalán található. Az elülső oldalon található a maximális működési sebességre vonatkozó információ is, és megmutatja a felhasználónak, hogy a kés milyen fordulatszámon működtethető. Mindkét specifikáció a lyuk jobb és bal oldalán egy-egy színes csíkra van nyomtatva. Végül a korongra piktogramok is vannak nyomtatva. Ezek tájékoztatják a felhasználót arról, hogy milyen egyéni védőfelszerelést kell használnia. Mivel a vágókorongok használata során a szikrázás és a csiszolópor nem kerülhető el, a munka során feltétlenül szükséges a megfelelő védőfelszerelés viselése.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.