DT 310 UT Extra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Építőanyagok, Beton, Tetőcserép

Alkalmas nedves és száraz használatra Turbószegmens
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens turbó folyamatos
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Tetőcserép
Felhasználási területek
Tetőfedők
Építési vállalkozó
Építészet

DT 310 UT Extra gyémánt vágókorong - univerzális az építkezéseken

A Klingspor DT 310 UT Extra gyémánt vágókorongja ideális az építkezéseken való munkavégzéshez, és kiváló vágási teljesítményt nyújt, kiváló ár-érték arány mellett. Ez a prémium vágókorong a legnagyobb pontossággal és megbízhatósággal vágja át a - építőanyagokat, - betont és - tetőcserepeket**.

Ez az Extra teljesítményosztályba tartozó gyémánt szerszám különösen kiváló választás tetőfedők számára, és elég rugalmas ahhoz, hogy a barkácsolóknak is lehetővé tegye a különböző anyagok széles skálájának átvágását.

Turbo perem a tiszta élekért

Ez a sarokcsiszolóhoz való gyémánt vágókorong turbo peremmel rendelkezik, amely különösen sima működést biztosít és megbízhatóan tiszta éleket eredményez. A gyémánt vágókorong pereme folytonos, így ideálisan alkalmas agyag és tetőcserép vágására. Az Extra termékcsalád többi szerszámához hasonlóan a DT 310 UT Extra vágókorong is márkás minőséget kínál vonzó áron. Kiváló választás azon felhasználók számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a professzionális minőségre, de nem kell folyamatosan használniuk a szerszámot. A Klingspor által gyártott gyémánt szerszámok az oSa szigorú követelményeinek és az EN 13236 szabvány előírásainak megfelelően tanúsítottak, és maximális biztonságot garantálnak a használat során.

Tökéletes egyensúly az agresszivitás és az élettartam között

A DT 310 UT Extra gyémánt vágókorong közepes agresszivitást és jó élettartamot ötvöz. Ezek a tulajdonságok gazdaságos használatot biztosítanak, különösen akkor, ha a szerszámot a megengedett fordulatszám-tartományon belül működtetik. A megengedett maximális fordulatszám az átmérővel változik, és a vágókorong méretével csökken. A helyes használatra, a maximális működési sebességre, a forgásirányra, a maximálisan megengedett fordulatszámra vagy a termékcsaládra vonatkozó összes lényeges adat közvetlenül a DT 310 UT Extra gyémántvágó korongra van nyomtatva.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.