DT 300 UT Extra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Építőanyagok, Beton, Tetőcserép

Alkalmas nedves és száraz használatra Turbószegmens
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens turbó folyamatos
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Tetőcserép
Felhasználási területek
Tetőfedők
Építési vállalkozó
Építészet

DT 300 UT Extra gyémánt vágókorong

A Klingspor által gyártott DT 300 UT Extra gyémánt vágókorong univerzális használatra alkalmas, számos előnyt kínál, és ideális szerszám a tetőfedők számára. Ezt a szerszámot választó felhasználók számára előnyös a

  • kiváló vágási teljesítmény,
  • tiszta és forgácsmentes élek és
  • nagyszerű ár-érték arány.

A gyémánt vágókorongturbó pereme folyamatos és kivételesen sima működést biztosít, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy tiszta és pontos munkaeredményt érhen el.

Tökéletes az építkezésekhez

A DT 300 UT Extragyémánt vágókorong DT 300 UT Extra ideális eszköz az építkezésekhez, mivel bármilyen típusú építőanyagot, valamint betont és tetőcserepet vág. Ajánlott választás barkácsolóknak, valamint minden olyan felhasználónak, aki elvárja, hogy szerszámai megfeleljenek a professzionális követelményeknek. Használat közben ez a Klingspor 300 Extra termékcsaládba tartozó vágókorong közepes agresszivitásával győz meg, jó megmunkálási időt és kielégítő élettartamot biztosít. Ez a gyémánt vágókorong sarokcsiszolóval való használatra készült, és többféle átmérőben kapható. Mindegyik átmérőnél be kell tartani a megengedett maximális fordulatszámot. Közvetlenül a vágókorongra vannak nyomtatva az alkalmazási területek a biztonsági utasításokkal, a maximális működési sebességgel, a biztonsági előírásokkal, a maximálisan megengedett fordulatszámmal és a termékcsalád típusával, valamint egyéb hasznos információkkal és a termékmegjelöléssel együtt.

A Klingspor által tanúsított biztonság

A Klingspor gyémánt szerszámait folyamatosan fejlesztik és tökéletesítik, a házon belüli gyártási folyamat pedig biztosítja, hogy a mag és a szegmensek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, hogy a megfelelő alkalmazáshoz a lehető legjobb teljesítményt garantálják. A Klingspor valamennyi vágókorongja az oSa szigorú kritériumai szerint tanúsított, és használat közben magas szintű biztonságot nyújt a felhasználónak. Az EN 13236 szabványban meghatározott követelményeknek is megfelelnek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.