DT 300 U Extra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Építőanyagok

Alkalmas nedves és száraz használatra
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens standard
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Építési vállalkozó
Építészet
Útburkolat-készítő üzemek

DT 300 U Extra nagyméretű gyémánt vágókorong

Az Extra minőségi címke szerint ez a vágókorong ideális kert- és tájépítéshez, valamint építkezésekhez. Megfelel a legmagasabb szakmai követelményeknek, de nem napi folyamatos használatra készült. Ezáltal a DT 300 U Extra nagyméretű gyémánt vágókorong jó ár-érték arányú termékké vált. Kiválóan teljesít a - építőanyagok, - természetes kő, - beton és - járdalapok megmunkálásakor.

A standard fogazással ideális vágási teljesítményt biztosít gyors előtolási sebesség mellett.

A DT 300 U Extra nagyméretű gyémánt vágókorong további jellemzői

A nagyméretű gyémánt vágókorongok a Klingspor saját gyárában készülnek. Ez biztosítja, hogy a vágókorongok magja és szegmensei tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Az eredmény maximális teljesítmény minden egyes kiválasztott alkalmazási területen. A Klingspor vállalat elsődleges fontosságot tulajdonít a lehető legnagyobb biztonságnak az építőanyagok megmunkálása során. Ezért a nagyméretű gyémánt vágókorongokat a szigorú oSa irányelveknek megfelelően rendszeres vizsgálatoknak vetik alá. Szintén garantált az EN 13236 európai biztonsági szabványnak való megfelelés. A DT 300 U Extra vágókorong kézi és asztali körfűrészeken egyaránt használható.

Fontos információk a gyémántvágó korongok használatához

Azért, hogy a felhasználó számára mindig könnyen elérhető legyen, minden fontos információ a nagyméretű gyémánt vágókorong előlapjára van nyomtatva. Egy színkódrendszer tájékoztat az ezzel a koronggal megmunkálható anyagokról - a fehér szín például az építőanyagok (univerzális) megmunkálására való alkalmasságot jelzi. A terméken található egy nyíl is, amely a vágókorong haladási irányát jelzi. A felhasználónak szigorúan be kell tartania ezt az előírást a korong megfelelő működésének biztosítása érdekében. A címkén található színsáv két további információt tartalmaz: A maximális működési sebességet m/s-ban, míg a mellette lévő érték a maximálisan megengedett fordulatszámot jelzi percenkénti fordulatszámban. A felhasználónak mindkét értéket be kell tartania saját biztonsága érdekében. Túl nagy sebességgel történő üzemeltetés esetén a korong szétrepedhet és sérüléseket okozhat.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.