DT 300 F Extra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Csempe, Cserép

Alkalmas nedves és száraz használatra
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens folyamatos vágóél
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Csempe
Cserép
Felhasználási területek
Csempézők
Kertészet és tájépítés

Klingspor DT 300 F Extra - nagyméretű gyémánt vágókorong csempék és járólapok vágásához

A DT 300 F Extra nagyméretű gyémánt vágókorong segítségével gyorsan vághatja a - csempéket és a - járólapokat. A folyamatos vágóélnek köszönhetően forgácsmentes és tiszta élek készíthetők vele. Kiváló ár-érték arány jellemzi. A terméket redukciós gyűrűvel együtt szállítjuk, így a 30 milliméteres furat 25,4 mm átmérőjűre csökkenthető. Ezért a DT 300 F Extra nagyméretű gyémánt vágókorong különböző rögzítésű asztali fűrészeken is használható. A Klingspor által gyártott összes többi gyémánt termékhez hasonlóan ez a korong is legfeljebb 20 kW teljesítményű gépekhez engedélyezett.

Extra termékcsalád - kiváló szerszámok megfizethető áron

A Klingspor DT 300 F Extra nagyméretű gyémánt vágókrongja az Extra teljesítményosztályba tartozik. Ebbe az osztályba tartoznak a 300-as termékcsalád termékei, amelyeket a vállalat különösen vonzó áron kínál. Bár professzionális eredményeket nyújtanak, az Extra osztályba sorolt termékek nem folyamatos használatra készültek. Ezért elsősorban azon barkácsolók és szakemberek számára ajánlott, akik alkalmanként csempét, kályhacsempét, járólapot és más anyagokat vágnak méretre. A mindennapi használatra jobb alternatíva a Supra és a Special termékcsaládokba tartozó vágókorongok.

Gyémánt szerszámok a Klingspor-tól - a szigorú oSa irányelvek szerint

A Klingspor kiemelkedő fontosságot tulajdonít termékei biztonságának. Amellett, hogy a vállalat megfelel az összes vonatkozó európai biztonsági szabványnak, gyémánt szerszámait olyan teszteknek veti alá, amelyek megfelelnek a csiszolószerszámok biztonságáért felelős szervezet, röviden oSa által meghatározott követelményeknek. A DT 300 F Extra nagyméretű gyémánt vágókorong csempékhez, kályhacsempékhez, járólapokhoz és egyéb fal- és padlóburkolatokhoz sem képez kivételt, ezért az oSA biztonsági pecsétjével rendelkezik, amely a kifejezetten biztonságos és kiváló minőségű termékeket jelöli.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.