DT 300 F Extra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Csempe, Cserép

Alkalmas nedves és száraz használatra
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens folyamatos vágóél
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Csempe
Cserép
Felhasználási területek
Csempézők
Fűtés, szaniter
Konyhakészítő

DT 300 F Extra gyémánt vágókorong

Ez a kiváló minőségű gyémánt vágókorong tökéletes választás minden olyan felhasználó számára, aki professzionális szerszámokkal szeret dolgozni, de nem kell naponta használnia azokat. A folyamatos vágóél lehetővé teszi a rendkívül precíz munkavégzést, tiszta és forgácsmentes élek készítésést. Ezt a vágókorongot a

  • csempék és
  • kályhacsempék \ megmunkálásához optimalizálták. A közepes szintű agresszivitást és élettartamot biztosító DT 300 F Extra gyémánt vágókorong egy vonzó minőségi korong alkalmi használatra.

A DT 300 F Extra gyémánt vágókorong előnyei

A Klingspor gyémánt szerszámai a folyamatos kutatásnak, fejlesztésnek és tesztelésnek köszönhetően folyamatosan fejlődnek. Az eredmény: tiszta és forgácsmentes élek a vágás során. Ez a minőség döntő tényező, különösen csempék és kályhacsempék megmunkálása során. A Klingspor vállalat az oSa szövetség tagja. Ez a szervezet csiszolóanyagokat és vágószerszámokat gyártó vállalatok szövetsége. Közösen olyan termék- és vizsgálati irányelveket dolgoztak ki, amelyek túlmutatnak az európai biztonsági szabványokon. Mi több, a korongok megfelelnek az EN 13236 szabványnak. A felhasználó tehát biztos lehet abban, hogy a DT 300 F Extra gyémánt vágókoronggal megvásárolt termék megfelelő használat esetén tökéletesen biztonságos.

Így használja helyesen a DT 300 F Extra gyémánt vágókorongot

A gyémánt vágókorong csempék és kályhacsempék vágására szolgál. Nem szabad oldalirányú csiszolásra használni! A vágókorong felszerelése előtt ellenőrizni kell, hogy nincs-e rajta sérülés, mivel a sérült pengéket nem szabad használni! A korong felszerelésekor figyeljen a címkén lévő nyílra is, amely a futás irányát jelzi! A vágókorong felszerelése nem igényel túl nagy erőkifejtést. Ügyeljen arra, hogy mindig használja a sarokcsiszoló védőburkolatát! A tényleges munka megkezdése előtt hagyja a vágókorongot körülbelül 30 másodpercig üresjáratban futni, hogy megállapíthassa, hogy megfelelően van-e felszerelve!

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.