DN 600 U Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Esztrich fugák, Vakolat, gázbeton

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Esztrich fugák
Vakolat
gázbeton
Felhasználási területek
Szárazfalazat-készítés
Villanyszerelők, Elektromos berendezés
Építészet

DN 600 U Supra gyémánt vágókorong a kihívást jelentő feladatokhoz

A DN 600 U Supra gyémánt vágókorongot olyan anyagok megmunkálására tervezték, mint a

  • esztrichfugák,
  • gázbeton és
  • vakolat.

A termék magas agresszivitásával és hosszú élettartamával tűnik ki. Ezt a robusztus kialakítású gyémánt vágókorongot elsősorban olyan anyagok régi habarcsának eltávolítására használják, mint a tégla vagy a természetes kő, valamint a klinkerhomlokzatok. A speciális kalapács szegmensek tökéletesen védik a magot. A DN 600 U Supra gyémánt vágókorong sarokcsiszolóval való használatra készült, és különböző változatokban kapható. A Klingspor több méretben és különböző átmérőkben kínálja. Ez a bőséges választék lehetővé teszi, hogy a professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt megtalálják a megfelelő szerszámot minden felhasználási esethez.

gyémánt vágókorong maximális biztonsággal

A DN 600 U Supra gyémánt vágókorong hatalmas teljesítményt nyújt, ugyanakkor kivételesen biztonságosan használható. A biztonságot a termékek kimerítő tesztjei garantálják, amelyeket az oSa, a csiszolóanyagok biztonságával foglalkozó kiválósági központ előírásai szerint végeznek. A rendszeres gyártási ellenőrzések és a széles körű termékellenőrzés hozzájárulnak az összes termék kiemelkedő biztonsági szintjéhez. Ez egyaránt vonatkozik a DN 600 U Supra gyémánt vágókorongra és a Klingspor termékválasztékában szereplő összes többi csiszolóanyagra. A felhasználó számára az előny a szerszám mindennapi használatának nagyobb biztonságában rejlik.

Supra osztályú gyémánt szerszám

A 600-as termékcsalád olyan professzionális szerszámokat tartalmaz, amelyeket igényes munkákhoz terveztek. A DN 600 U Supra gyémánt vágókorong emellett kiemelkedő ár-érték arányával is kitűnik. A Supra teljesítményosztályba sorolt termékek a nagy teljesítmény és a versenyképes ár ideális kombinációját képviselik. Figyelemre méltó tulajdonságaikat a Klingspor kutatási és fejlesztési erőfeszítéseinek köszönhetik, amelyeket a gyémánt szerszámaik folyamatos javítása érdekében tesz.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.