Gyémánt szerszámok

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Gyémánt szerszámok
Technológia
Átmérő/mm
Vastagság/mm
Furat/mm
Szegmens szélesség/mm
szegmens magasság/mm
Rögzítés
szél kialakítás
Teljesítményosztály
géptípus

Németországi fejlesztés - Európai gyártás: Klingspor gyémánt vágókorongok

A Klingspor termékválasztékában szereplő gyémánt vágókorongok valóban nagy teljesítményű szerszámok. Ezek a vágókorongok a szakemberek feladataihoz legjobban megfelelő optimális tulajdonságú szerszámok. Garantáltan rövid vágási időt biztosítanak a munkadarab minimális élletörése mellett. Ezeket a tulajdonságokat a kézműiparban, az építőiparban és az iparban dolgozó szakemberek nagyra értékelik, és a hobbi felhasználók számára is előnyösek, mivel lehetővé teszik számukra, hogy feladataikat minden eddiginél nagyobb hatékonysággal valósítsák meg. A Klingspor által gyártott gyémánt vágókorongok a legjobb választás, a csempe vágásától a beton vágásáig optimális megoldást kínálnak

A legkeményebb vágókorongok minden géphez

A gyémántkorong nyújtja a legjobb vágási teljesítményt, és folyamatosan kiváló eredményeket biztosít. A Klingspor által kínált termékválaszték tartalmaz gyémánt vágókorongokat sarokcsiszolóhoz, benzinmotoros darabolóhoz, és asztali darabolókhoz. Egyes nagyméretű gyémánt vágókorongok pedig a hagyományos fugavágókkal is használhatók.

A Klingspor gyémánt vágókorongjai bármilyen anyagot elvágnak

Aki a Klingspor termék választékát áttekinti, az látja, hogy a termékpaletta kézi gépekhez alkalmas gyémánt vágókorongokat és nagyméretű gyémánt vágókorongokat is tartalmaz mindenféle felhasználási területre. Ezek a prémium minőségű vágókorongok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy olyan anyagokat is elvágjanak a legnagyobb biztonsággal és megbízhatósággal, mint a következők

 • Beton
 • Klinkertégla
 • Mészhomokkő
 • Esztrich
 • Abrazív anyagok
 • Gránit
 • Csempe
 • Habarcskötések
 • Tűzálló tégla
 • Aszfalt
 • Friss beton
 • Egyéb építkezési anyagok

Aki a Klingspor gyémánt vágókorongját vagy nagyméretű gyémánt vágókorongját választja, az nagyfokú agresszivitást és páratlan élettartamot tapasztalhat - függetlenül attól, hogy milyen típusú anyagot kell vágnia.

A megfelelő fogazás kulcsfontosságú

A Klingspor termékválasztékának egyik erőssége a változatosság. A Klingspor tisztában van azzal, hogy a munkafolyamatok során milyen kihívásokkal kell a felhasználónak szembe néznie. Ezért kínálja a Klingspor a gyémánt vágókorongokat és a nagyméretű gyémánt vágókorongokat különböző fogazásokkal.

A legjobb választás az általános alkalmazásoknál például a standard fogazás, amely a gyors előtolási sebességet és jó vágási képességet biztosít. A turbó szegmenssel ellátott korong kiváló választás minden olyan esetben, amikor a halk működés és a különösen tiszta vágási felületek elengedhetetlenek. A folytonos élű gyémánt vágókorongok szintén tiszta munkadarab éleket biztosítanak, és a precíz munkavégzéshez ajánlottak.

A turbószegmensekkel ellátott vágókorongok a fent említett előnyöket egyetlen termékben egyesítik – halk működés, tiszta és gyors vágás. Ráadásul hosszú élettartammal rendelkeznek. A rövid fogazással ellátott korongok ezzel szemben rendkívül gyors vágási sebességükkel tűnnek ki, és kivételesen tiszta vágási éleket eredményeznek.

Azok, akik elsősorban a nagy előtolási sebességre összpontosítanak, széles a foghézagú vágókorongot válasszanak. Ezzel szemben a szűk foghézaggal rendelkező korongok rendkívül nyugodt működést biztosítanak. A kúpos szegmensek hozzájárulnak ehhez a halk működéshez. A széleskörű választékot a védő szegmenses gyémánt vágókorongok teszik teljessé. Ezek a szegmensek a kalapács szegmensekkel együtt optimális védelmet nyújtanak a fémmagnak. A Detenso maggal ellátott tárcsák hatékony zajcsökkentéssel működnek. A hullám alakú mag még tovább javíthatja a gyémántvágó tárcsa élettartamát és a forgácseltávolítást.

Németországi fejlesztés – Európai gyártás

A Klingspor teljes mértékben ellenőrzés alatt tartja a termékei előállításához szükséges összes folyamatot. Ennek köszönhetően a Klingspor a világ vezető vágókorong és csiszolóanyag-gyártója. A Klingspor gyémánt vágókorongjait a vállalat Haigerben (Németország) található gyárának kutatási- és fejlesztési részlegében tervezik. A Klingspor a vágókorongok fejlesztéséhez a legkorszerűbb gépekre és tökéletesen felszerelt laboratóriumokra támaszkodik. Minden nap keményen dolgoznak azon, hogy a gyémánt vágókorong funkcionalitását és biztonságát a következő szintre emeljék. A gyártás a Klingspor nyugat-ukrajnai Lviv-ben található gyártóüzemében rendkívül fejlett géppark segítségével történik. A termék minden részletének szigorú ellenőrzése garantálja, hogy csak a legmagasabb minőségű gyémántkorongok hagyják el az üzemet.