DZ 114 Felfogó anya M14

DZ 114 by Klingspor - az M14-es adapter gyémánt vágókorongokhoz

A DZ 114 adapter M14 22,23 milliméter átmérőjű furatok M14-esre történő átalakítására lett tervezve, többek között az alábbi gyémánt vágókorongok befogadására:

  • DS 300 B Extra,
  • DS 600 A Supra,
  • DS 600 B Supra,
  • DS 650 PKD Supra,
  • DS 900 PKD Special vagy
  • DS 600 S Supra.

Az adapter segítségével a Klingspor gyémánt vágókorongjai a sarokcsiszolókhoz M14-es rögzítőfuratokba illeszthetők - a maximális biztonság és az ügyfelek által elvárt hatékonyság érdekében.

A furat a menet méretéhez igazítása - gyorsan és biztonságosan

A gyártott és tárolt gyémánt vágókorongok csak a legáltalánosabb méretekkel rendelkeznek. Mivel nagyszámú egységes termék tárolható hatékonyan és gazdaságosan, így rendkívül rövid idő alatt rendelkezésre állnak. A Klingspor ezért a lehető legjobb kompromisszumot kötötte a nagy hatékonyságú gyémánt vágókorongok tekintetében: Az M14-es M14-es adapterrel kombinálva a 22,23 milliméteres furatátmérő lehetővé teszi, hogy a gyémánt vágókorongok biztonságosan felszerelhető legyen szinte minden márkás gyártók által gyártott sarokcsiszolóra. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy az útépítésben vagy a mély- és magasépítéseken dolgozó szakemberek teljes mértékben kiaknázhassák ezekben az agresszív és hosszú élettartamú gyémánt vágókorongokokban rejlő lehetőségeket. Az adapter M14 DZ 114 DZ 114 hőálló és formatartó rozsdamentes acélját úgy választották ki és dolgozták fel, hogy a gyémánt vágókorongok a legnehezebb körülmények között és folyamatos használat során is biztonságosan rögzítve maradjon, ugyanakkor a felhasználó erőfeszítés nélkül meglazíthatja, ha cserére van szükség.

Biztonságos rögzítés a gyémánt vágókorongok az M14 adapternek köszönhetően

A adapter M14 DZ 114 egy finom menetű menettel ellátott anya segítségével rögzíti a gyémánt vágókorongot. Ez biztosítja, hogy a feszítőerő sokkal nagyobb felületen oszlik el, mint amire egy metrikus menettel lehetőség lenne. További előnye a csökkentett állásszög. Ennek következtében az adapter M14 DZ 114 biztonságos és biztos rögzítést biztosít. A gyémánt vágókorong megfelelő használat esetén sem meglazulni, sem elcsavarodni nem tud. Ezt a Klingspor fejlesztői által végzett tartóssági tesztek során tesztelték és igazolták.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.