DS 600 S Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Beton, Samott, Natúrkő, Falazat , Tégla

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel forrasztott
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Beton
Samott
Natúrkő
Falazat
Tégla
Felhasználási területek
Betonüzemek
Csempézők
Terméskőüzemek
Építészet

DS 600 S Supra gyémánt vágókorong

A Supra minőségjelzés ezt a gyémánt vágókorongot professzionális gyémánt szerszámként azonosítja, amelyet mindennapi használatra terveztek. Megbízhatóan kíváló teljesítményt nyújt kiváló ár-érték arány mellett. A gyémánt vágókorongot - természetes kő, - falazat, - tégla, - beton és - sammot megmunkálására fejlesztették ki. A minimális rezgésekkel való működése jelentősen megkönnyíti a dolgozó életét - különösen a hosszabb ideig tartó munkavégzés során.

A DS 600 S Supra gyémánt vágókorong jellemzői

A gyémánt vágókorong speciális legyező alakú nyílása kiváló poreltávolítást biztosít. A gyémánt vágókorong alacsony súlyát a könnyű acélból készült speciális geometriának köszönheti. A forrasztott szabványos szegmentálás gyors előtolási sebességet tesz lehetővé, és tökéletes pontosságú vágásokat biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a gyémánt vágókorong viszonylag magas agresszivitás és hosszú élettartam mellett kíváló teljesítményt nyújtson. A sarokcsiszolókon való használatra szánt termék tökéletes eredményeket biztosít az útépítésben, valamint a mély- és magasépítéseken. Az ezekben az iparágakban dolgozók használják a felület csiszolásához és lecsiszolásához, szintezési munkákhoz, valamint a felületek csiszolásához a festékmaradványok vagy bevonatok eltávolításához. A természetes kő és más anyagok biztonságos megmunkálása érdekében a DS 600 S Supra gyémánt vágókoronggal a termék megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak. Mi több, mind a gyártás, mind a gyártási tesztelés az oSa által meghatározott irányelvek szerint történik. Az oSa olyan gyártók szövetsége, akik a vágó- és csiszolószerszámok biztonságának javításáért küzdenek.

Biztonságos munkavégzés a gyémánt vágókoronggal

A DS 600 S Supra gyémánt vágókoronggal végzett munka során mindig keletkezik csiszolópor. Ezért a kezeket, a szemeket és a légutakat megfelelő felszereléssel kell védeni. Továbbá az olyan anyagok, mint a természetes kő sarokcsiszolóval történő megmunkálása zajt kelt. Ezért fülvédő viselése elengedhetetlen. A megfelelő anyag megmunkálására alkalmas szerszám kiválasztásánál legalább olyan fontos annak ellenőrzése, hogy a gyémánt vágókorong nem sérült-e valamilyen módon. A sérült gyémánt vágókorongokat nem szabad tovább használni.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.