DS 600 B Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Beton, Esztrich, Építőanyagok

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel forrasztott
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Beton
Esztrich
Építőanyagok
Felhasználási területek
Betonüzemek
Csempézők
Terméskőüzemek
Építészet

DS 600 B Supra gyémánt vágókorong

A DS 600 B Supra gyémánt vágókorong kertépítésben, építkezéseken és sok más munkaterületen használható. A gyémánt vágókorongot - beton, - esztrich és - építőanyag megmunkálásához használják.

Az építőanyagokon sarokcsiszolóval történő megbízható állományeltávolítás érdekében a Klingspor ezt a terméket különösen agresszívvá tette. A kétsoros gyémánt vágókorong minden csiszolóanyaghoz alkalmas, és kiváló élettartamával tűnik ki. Ehhez a modellhez az M14-es adapter DZ 114 kapható.

Agresszív csiszolóteljesítmény - hosszú élettartam

A DS 600 B Supra gyémánt vágókorong számos előnyt kínál, többek között egyenletesen magas teljesítményt számos különböző alkalmazáshoz. A Klingspor nagymértékben befektetve gyémánt szerszámainak kutatásába és fejlesztésébe, kitalálta a Supra teljesítményosztályt, amely kivételesen jól működő gyémánt vágókorongokat kínál ügyfeleinek. A következő ágazatok széles körében használhatók: a mély- és magas építkezéseken, valamint az útépítésben. A szakemberek a DS 600 B Supra gyémánt vágókorongra támaszkodnak, hogy kiváló minőségű munkát végezzenek ügyfeleik számára.

A Klingspor a modern biztonsági szabványokra támaszkodik

A biztonság a Klingspor minden terméke esetében elsődleges szempont - ez alól a DS 600 B Supra gyémánt vágókorong sem kivétel. A biztonságot nemcsak az EN 13236 európai biztonsági szabványnak való megfelelés garantálja. A Klingspor alapító tagja az oSa, a csiszolóanyagok biztonságával foglalkozó kiválósági központnak is. A gyémánt vágókorongokat széleskörűen tesztelik a biztonság szempontjából. Ez nagyobb biztonságot nyújt a felhasználónak a használat során. A DS 600 B Supra gyémánt vágókoronggal a Klingspor egy mindenre kiterjedő professzionális terméket kínál ügyfeleinek, amely a biztonság és a teljesítmény tekintetében a legmagasabb követelményeknek is megfelel.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.