DS 600 A Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Aszfalt, Csiszolóanyagok, Friss beton, Pórusos beton, homokkő

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel forrasztott
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
Csiszolóanyagok
Friss beton
Pórusos beton
homokkő
Felhasználási területek
Villanyszerelők, Elektromos berendezés

DS 600 A Supra gyémánt vágókorong - kiváló csiszolási teljesítmény és élettartam

Az agresszív csiszolási teljesítménye és a hosszú élettartam teszi a DS 600 A Supra gyémánt vágókorongot kiváló választássá a legkülönbözőbb anyagokhoz, beleértve az aszfaltot, a pórusos betont, a friss betont, a homokkövet és sok más anyagot. A magas anyagleválasztási teljesítmény és élettartam hozzájárul a rövid munkaidőhöz, és végeredményként sima felületeket eredményez. A kiemelkedő minőségért nagyrészt a gyémánt vágókorong két sorban elhelyezett szegmensei felelősek. A gyémánt vágókorong sarokcsiszológépen történő használatra fejlesztették ki.

Kötőanyag és gyémánt tökéletes harmóniában

A gyémánt vágókorong teljesítménye elsősorban az alkalmazott csiszolóanyag típusától függ. A gyémánt a legkeményebb csiszolószemcse, és így a legnagyobb vágási teljesítménnyel rendelkezik. A Klingspor által gyártott gyémánt csiszoló szerszámok kiemelkedő tulajdonságaik megőrzése érdekében szintetikusan előállított gyémántból állnak. A kötés a csiszolószemcsén kívül a másik tényező, amely meghatározza a csiszolási teljesítményt. Ezért a DS 600 A Supra gyémánt vágókorong olyan kötőanyaggal van ellátva, amely tökéletesen illeszkedik a gyémántok típusához és alakjához, így magas anyagleválasztási teljesítményt és élettartamot biztosít.

A DS 600 A Supra gyémánt vágókorong a kiváló munkahelyi biztonságért

A csiszolási és vágási munkák végzése során a munkahelyi egészségvédelem és biztonság kiemelt fontosságú. A megfelelő használat mellett a biztonságot a csiszolószerszámok megbízhatósága és stabilitása is garantálja. A Klingspor által gyártott gyémánt vágókorongok megfelelnek az EN 13236 európai szabványnak. Ezen túlmenően az oSa irányelvek szigorú követelményeinek is megfelelnek. A Klingspor azon gyártók csoportjához tartozik, akik önként vállalják, hogy megfelelnek az Európai Csiszolószerszámok Biztonsági Szervezete által meghatározott szigorú minőségi szabványnak. A biztonsághoz az is hozzájárul, hogy a DS 600 A Supra gyémánt vágókorongról a por eltávolítása az acél burkolatba ágyazott nyílásokon keresztül egyszerűen történik. A vásárlók választhatják, hogy a gyémánt vágókorongot M14-es adapterrel együtt vásárolják meg, amely a DZ 114 termékmegjelölés alatt kerül forgalomba.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Furat/mm Vmax m/s Max. ford./perc Szegmens szélesség/mm szegmens magasság/mm szél kialakítás
100
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
15 300
Max. ford./perc
8,2
Szegmens szélesség
5,5
szegmens magasság
double row
szél kialakítás
115
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
13 300
Max. ford./perc
8,2
Szegmens szélesség
5,5
szegmens magasság
double row
szél kialakítás
125
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
12 200
Max. ford./perc
7,2
Szegmens szélesség
5
szegmens magasság
double row
szél kialakítás
180
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
8 500
Max. ford./perc
7,8
Szegmens szélesség
5,3
szegmens magasság
double row
szél kialakítás
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.