DS 300 B Extra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Beton, Esztrich, Építőanyagok

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens standard
Kivitel forrasztott
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Beton
Esztrich
Építőanyagok
Felhasználási területek
Betonüzemek
Csempézők
Terméskőüzemek
Építészet

DS 300 B Extra gyémánt csiszolótányér építőanyagokhoz

A DS 300 B Extra gyémánt csiszolótányér kiváló agresszivitással és hosszú élettartammal rendelkezik. A következő felhasználási területeken alkalmazható:

  • kert- és tájtépítés,
  • egyéb építkezések,
  • magas- és mély építkezések és
  • útépítés.

A kétsoros csiszolótányér kiemelkedő leválasztási teljesítménnyel bír. Építőanyagok, beton és esztrich csekély erőkifejtéssel vágható, ezért a munkavégzés rendkívül kényelmes. Ráadásul a Klingspor ezt a terméket kiváló ár-érték arányban kínálja. A DS 300 B Extra gyémánt csiszolótányér különböző átmérőkben vásárolható meg, melyhez M14-es adapter is kapható.

Extra kategóriájú gyémánt szerszámok

A 300-as termékcsalád azoknak a szakembereknek ajánlott, akik megterhelő feladatokhoz keresnek magas minőségű, de elérhető árú gyémánt csiszolótányérokat. A 600-as és 900-as termékcsaládok azok számára készültek, akiknek kompromisszumok nélküli professzionális teljesítményre van szükségük. Az Extra osztályba tartozó szerszámok olyan alkalmazásokhoz is ajánlottak, amelyek mellett a terméket nem szükséges folyamatosan használni.

Garantált biztonság

A DS 300 B Extra gyémánt csiszolótányér alapos biztonsági tesztelésen esett át. A Klingspor által elvégzett tesztek az oSa szigorú irányelvei alapján készültek. A független terméktesztek, a külső auditor által végzett biztonsági auditok és a rendszeres gyártásellenőrzések hozzájárulnak a magas szintű biztonsághoz. Mi több, a gyártási folyamat megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.