Gyémánt csiszolótányér

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Gyémánt csiszolótányér
Átmérő/mm
Furat/mm
Szegmens szélesség/mm
szegmens magasság/mm
Rögzítés
szél kialakítás
Teljesítményosztály
géptípus

A gyémánt csiszolótányérok magas csiszolási teljesítményt és hosszú élettartamot ötvöznek.

A Klingspor gyémánt csiszolótányérjai megbízható professzionális eszközök a kihívást jelentő feladatokhoz. A Klingspor 2015-ben nyitotta meg a gyémántcsiszoló szerszámok gyártási telephelyét a nyugat-ukrajnai Lviv városában. Azóta a Klingspor folyamatosan bővíti gyémánt szaktudását. A gyémánt csiszolótányérokat, valamint a Klingspor portfóliójának számos más csúcstermékét a Haigerben (Németország) található kutatási telephelyen fejlesztik. Itt fejlesztik folyamatosan a vállalat vágó - és csiszolótermékei mögött álló technológiákat. A Klingspor gyémánt csiszolótányérjait kiemelkedő minőség és biztonság jellemzi.

Modern csiszolótányérok számos alkalmazáshoz

A Klingspor termékkínálatában szereplő gyémánt csiszolótányér sarokcsiszolóra szerelve igazi mindenessé válik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára gyorsan, biztonságosan és megbízhatóan olyan anyagok megmunkálását, mint

  • Beton
  • Gránit
  • Esztrich
  • Építkezési anyagok

Az hordozótányéron lévő speciális nyílások hozzájárulnak a magas anyagleválasztási arányhoz, mivel lehetővé teszik a csiszolópor rendkívül hatékony elvezetését, ami még a legkeményebb anyagtípusoknál is tökéletes csiszolási eredményt eredményez. A felhasználók választhatnak a szabványos szegmensekkel és a PKD vágó élekkel ellátott csiszolókorongok között. A választékban szereplő gyémánt csiszolótányérok sokoldalúsága alkalmassá teszi ezeket a termékeket a kert- és tájépítésben, az építkezéseken, valamint a mély- és magas építkezéseken való használatra, és hasznos eszközzé teszi őket az útépítésben is. Kiváló teljesítményükből még az otthoni barkácsolók is profitálnak, mivel lehetővé teszik számukra, hogy munkáikat nagyobb hatékonysággal fejezzék be. A sarokcsiszolóra való közvetlen felszereléshez egy hozzá illő M 14-es adaptert kínál a Klingspor.

Csiszolótányér magas szintű biztonsággal

Nagysebességű csiszolószerszámai biztonságának folyamatos emelése érdekében a Klingspor más vállalatokkal közösen megalapította az oSa-t, a Csiszolóanyaggyártók Biztonsági Szervezetének Bejegyzett Egyesületét. Ez az önkéntes szövetség vállalta, hogy betartatja a szerszámok gyártására vonatkozó összes európai biztonsági szabványt, valamint az oSa által meghatározott még szigorúbb gyártási és vizsgálati előírásokat. Ez konkrét előnyökkel jár a felhasználó számára: a biztonságos használat garantált az oSa védjeggyel ellátott szerszámok használata során.

A szakemberek megbíznak a Klingspor tapasztalatában

A Klingspor hozzáértő munkatársai szívesen segítenek a felhasználóknak a megfelelő gyémánt csiszolótányér kiválasztásában. Az általuk nyújtott átfogó tanácsadás és támogatás a Klingspor vállalati filozófiájának szerves részét képezi. A tapasztalt, műszaki háttérrel és részletes termékismerettel rendelkező munkatársak segítik a felhasználót abban, hogy a termékválasztékban eligazodjanak.