ST 358 Gumitányér, sima/hajlékony

Tartozékok - ST 358 közepesen kemény gumitányér finomcsiszoláshoz és rozsdaeltávolításhoz

A nagy anyagleválasztást igénylő csiszoláshoz nélkülözhetetlenek a robusztus és ellenálló csiszolóanyagok. Az ilyen munkáknál általában fíbertárcsákat érdemes választani, melyek hátlapja vulkanizált fíberből készült. A rugalmas gumitányér, mint például a Klingspor ST 358 jobb választás felület- és finomcsiszoláshoz.

Finomcsiszolási munkákhoz, amelyek rugalmas alátétet igényelnek

Az ST 358 A bordázott, kemény gumitányérral szemben az ST 358 közepesen kemény gumitányér jól alkalmazkodik** a munkadarab körvonalaihoz. Univerzálisan használható, különösen a sík- és finomcsiszoláshoz, és kiváló hőmérséklet-ellenállással rendelkezik.

ST 358 - gumitányér különböző méretekben és kivitelben

Az ST 358 közepesen kemény gumitányér a fíbertácsákhoz való rögzítőanyával rendelkezik. Fontos, hogy a gumitányér átmérője illeszkedjen a fíbertárcsa méretéhez. A Klingspor az iparban általánosan használt összes méretet forgalmazza az ST 358-hoz.

Csiszolás nagy sebességgel az ST 358 gumitányérral

Nagy sebességű csiszoláskor nagy mennyiségű anyag eltávolítása lehetséges. Minden egyes korongmérethez egy meghatározott maximális sebesség tartozik, amelyet nem szabad túllépni:

  • 13 300 fordulat/perc 115 mm átmérőjű tárcsa esetén
  • 12 200 fordulat/perc 125 mm átmérőjű tárcsa esetén
  • 8 500 fordulat/perc 180 mm átmérőjű tárcsa esetén.
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.