QRC 555 Gumitányér

QRC 555 - gumitányér a könnyebb szerszámcseréhez

A Klingspor QRC gumitányér biztosítja a Quick Change tárcsák gyors cseréjét. A QRC elnevezés a Quick Roll Connect rövidítése, utalva arra, hogy a tárcsát könnyedén, fél fordulattal rögzíthetjük a helyére. A műanyag menet (quick roll connect) segítségével a Quick Change tárcsa gyorsan cserélhető, néhány egyszerű lépésben. A Quick Change műanyag-menetes tárcsát a felfogó tányérra helyezzük és az óramutató járásával megegyezően 180 fokkal elforgatva rögzítjük. A rendszer rendkívül biztonságos. A alátétlap két keménységben kapható. A keményebb változat nagyobb eltávolítási sebességet biztosít. A lágyabb gumitányér, nagyobb rugalmassága miatt, tökéletes választás a finom csiszoláshoz és a profilozott felületeken végzett munkákhoz. A rendszer előnyei:

  • rövidebb beállítási idő a gyors szerszámcserének köszönhetően,
  • könnyed kezelés,
  • hatékonyabb csiszolási teljesítmény,
  • széleskörű alkalmazási lehetőségek,
  • tökéletes könnyedséggel és kényelemmel végzett munka,
  • kivételesen sima működés,
  • fáradásmentes munkavégzés és
  • egyenletes csiszolási eredmény.

A külön kapható, M14-es menettel rendelkező QCA 555 adapternek köszönhetően a Quick Change tárcsák valamennyi, forgalomban lévő sarokcsiszolón használhatók.

Quick Change tárcsákhoz való felfogó tányér sokféle változatban

A felhasználók kétféle keménység közül - közepes és kemény -, valamint a különböző méretek széles választékából választhatnak. Az átfogó választéknak köszönhetően ez a szerszám számos alkalmazáshoz ideális. A Quick Change tárcsákkal kombinált QRC 555 felfogó tányér optimális választás a nemesfém, nemesacél és magasan ötvözött acél felületek megmunkálásához. Sőt, a Quick Change tárcsák tökéletesen alkalmasak lakk, töltőanyag és festék csiszolására is. A praktikus gumitányér méretétől függően 20 000 vagy 30 000 fordulat/perc fordulatszámmal működtethető.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.