QMC 555 Gumitányér

QMC 555 - gumitányér fém befogócsappal

A QMC 555 gumitányér a QMC sorozathoz tartozó gyorscserélő tárcsák gyors, egyszerű és biztonságos rögzítését segíti. A QMC 555 gumitányér fém belső menettel rendelkezik a biztonságos és gyors rögzítés érdekében, amit a termék nevében a "Q" a quick (gyors) rövidítés jelez. A megfelelő Quick Change tárcsával párosítva a QMC 555 gumitányér a következő anyagok megmunkálásához alkalmas:

  • színesfém,
  • nemesacél,
  • magasan ötvözött acél
  • valamint lakk, festék és töltőanyag.

A különböző feladatokhoz három keménységi fokozat áll rendelkezésre: lágy, közepes és kemény. A keményebb gumitányérokkal nagy felületi eltávolítás érhető el. Minél lágyabb egy alátétbetét, annál rugalmasabb. Ezért a lágy gumitányérok a profilozott felületek megmunkálásához a legalkalmasabb. Finom csiszoláshoz is kiválóan alkalmasak. Szabványos sarokcsiszolókhoz a gumitányérhoz tartozó adaptert érdemes használni.

A Quick Change tárcsákhoz való gumitányérok számos előnyt kínálnak

A Quick Change tárcsákhoz való gumitányér egyik legnagyobb előnye már első pillantásra világossá válik. A műanyag rögzítés segítségével a tárcsa gyorsan cserélhető. A gumitányér a gép tokmányából egy mozdulattal kioldható. Így a beállítási idő lerövidül, a csiszolási teljesítmény hatékonyabb lesz. A háromféle keménységi fokozatnak és a széles méretválasztéknak köszönhetően a gumitányér számos felhasználási területen alkalmazható. A QMC menettel ellátott gumitányérok egyszerű működésének köszönhetően az eszköz használata biztonságos. Kivételesen sima működésüknek köszönhetően a hosszú ideig tartó munkavégzés kevésbé fárasztó. Használatunkkal egyenletes csiszolási eredmény érhető el. A motor megengedett fordulatszáma 20 000 vagy 30 000 fordulat/perc - a gumitányér átmérőjétől függően. Minél nagyobb az átmérő, annál alacsonyabb fordulatszámot kell választani.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.