HST 555 A Többlyukas gumitárcsa excentercsiszolóhoz

A Kronenflex A 24 N Supra csiszolókorong

A Kronenflex A 24 N Supra csiszolókorong a rozsdamentes acél megmunkálásához használt szerszám.Használható rozsdamentes acél** és alumínium csiszolásához.

A termék egyenletes futása kiküszöböli az élek forgácsolását, és mindenféle él- és sarokcsiszoláshoz, gátmentesítéshez vagy hegesztési varratok előkészítéséhez használható.

Magas leválasztási arány a korund szemcséknek köszönhetően

Az A 24 N csiszolókorong a korund szemcséknek köszönhetően rendkívül magas leválasztási arányt biztosít rozsdamentes acélon. A csiszolóanyag kemény és szívós. Ez teszi a csiszolókorongot kiváló választássá a hideg csiszolást igénylő rozsdamentes acélhoz. A szintetikusan előállított korund a korong teljes élettartama alatt optimális egyensúlyt biztosít az anyageltávolítás és az élettartam között. A Kronenflex csiszolókorongok szemcséi szintetikus gyantával vannak a helyükre kötve, erős tapadóerőt biztosít a jó élettartam érdekében. Ez teszi lehetővé, hogy az A 24 N kiváló csiszolási eredményeket érjen el sarokcsiszolókkal.

Jobb stabilitás az üvegszálas hálónak köszönhetően

Minden Klingspor-csiszolókorongot üvegszálas hálóval erősítenek meg, ami kivételesen robusztussá teszi őket és hosszú élettartamot biztosít. A megerősítés a szerszámnyomást egyenletesen elosztva a csiszolás során is növeli a stabilitást. Ráadásul az A 24 N Supra csiszolókorong lehetővé teszi, hogy a felhasználó nagyon kevés hővel gyorsan eltávolítsa a rozsdamentes anyagokat. Ezek a tulajdonságok különösen vonzóvá teszik a terméket a professzionális és ipari felhasználók számára, pl. a fémfeldolgozásban dolgozók számára.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.