HST 555 Többlyukas gumitárcsa excentercsiszolóhoz

Pormentes csiszolás a Klingspor HST 555 többlyukas gumitárcsával, excentercsiszolóhoz

Az iparban és a kereskedelemben használt különböző csiszolási módszerek az adott alkalmazáshoz igazodnak. A szalagcsiszológépeket például a felületek nagy anyagleválasztási csiszolásához, valamint fém- és öntvények csiszolásához használják. A nagy sebességű csiszolásra szolgáló sarokcsiszológépeket és csiszolókorongokat olyan esetekben használják, amikor agresszív csiszolásra van szükség, például fém eltávolításakor vagy hegesztési varratok megmunkálásakor. A professzionális excentercsiszológépek** lyukmintával rendelkeznek az aláétlapon. A levegőt ezeken a lyukakon keresztül szívja el a csiszolótárcsáról egy külső elszívórendszer vagy egy aktív elszívórendszer a készülékben. Az ebből eredő előnyök a következők

  • tiszta munkaállomás
  • a helyiség levegője por- és részecskmentes marad.

A Klingspor HST 555 többlyukas gumitárcsája tökéletesen illeszkedik minden szabványos csiszolótárcsához és azok lyukmintázatához.

§ Az excentercsiszoló gépek pormentesen használható és nagyon könnyen kezelhető gépek. Az elszívási lehetőségnek köszönhetően a munkaállomás tiszta, a levegő pormentes marad. A csiszolókorongok cseréje kézzel elvégezhető, és nem igényel szerszámot, mivel a csiszolóanyagot egy tépőzáras réteg tartja az alátéten. A Klingspor HST 555 többluykas gumitárcsája kompatibilis a piacon leggyakrabban előforduló lyukmintázatokkal. Maga az alátétlap M8-as vagy 5/16"-os menettel van a csiszológéphez csavarozva. Ez azt jelenti, hogy a Klingspor HST 555 gumitárcsa minden olyan szabványos készülékhez illik, amely ezzel a menettel és 150 mm átmérőjű alátétlap-felfogatással rendelkezik. A HST 555 háromféle keménységben kapható: lágy, közepes és kemény. A HST 555 finom és hőálló tépőzár bevonattal rendelkezik. Ez a réteg biztosítja, hogy az öntapadós flíz csiszolókorongok szilárdan és biztonságosan rögzüljenek az alátéthez. Így a biztonságos munkavégzés és a könnyű kezelés egyformán biztosított.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.