HST 359 Tépőzáras gumitárcsa tépőzáras csiszolópapírokhoz

Klingspor HST 359 tépőzáras gumitárcsa tépőzáras csiszolópapírokhoz: közepesen durva és polírozó csizsoláshoz

A kézi gépekkel végzett, nagy eltávolítási sebességű csiszolási munkákat általában csiszolókorongokkal végzik. A leggyakrabban sarokcsiszológépeken és a kézi csiszológépeken használják. A csiszolótárcsákat kétféleképpen lehet rögzíteni a gumitárcsához:

  • Csavaros rögzítés - a gumitárcsa egy középső menetes furattal van ellátva az ilyen típusú rögzítéshez
  • HST 359: tépőzárral történő rögzítés - ebben az esetben a gumitácsán egy velúrból készült réteg található

A Klingspor HST 359-hez hasonló tépőzáras alátétlap jelentősen megkönnyíti a munkát.

A HST 359 általában minden típusú munkához alkalmas. A HST 359 minden típusú munkához használható. A konkrét alkalmazástól függően - agresszív csiszolás, sorjázás, rozsdaeltávolítás, utómunka, polírozás vagy végső felületkezelés - a megfelelő csiszolóanyag kiválasztása szükséges. A HST 359 gumitárcsa a Klingspor kínálastában szereplő összes tépőzáras hátlappal rendelkező csiszolótárcsával használható.

Melyik a megfelelő csiszolóanyag?

Az elvégzendő munkához a megfelelő csiszolóanyagot kell kiválasztani. A durva csiszoláshoz durva szemcseméretre van szükség, míg a finom csiszolási vagy polírozási munkákat finom szemcseméretű termékkel kell elvégezni. A kemény anyagok, például az üveg, a kerámia vagy az ásványi alapú anyagok megfelelő keménységű szemcséket (pl. szilíciumkarbid/ SiC) igényelnek, míg a puha, de szívós anyagok csiszolásához a háromféle alumínium-oxid szemcse (korund, zirkon-korund vagy kerámia korund) egyikét használjuk. A Klingspor kínálatában mindegyik változat kapható a hozzá illő tépőzáras tárcsához. A gumitárcsát közepesen durva és polírozó csiszolási munkákhoz tervezték.

A csiszolótárcsa gyorsan és egyszerűen cserélhető a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően

A HST 359 tépőzáras gumitárcsa finom tépőzár réteggel van ellátva, ez biztosítja a velúr tépőzáras csiszolótárcsák biztonságos rögzítését. A csiszolótárcsa egyszerűen, kézzel cserélhető, nincs szükség szerszámra. Az új csiszolótárcsát középre kell helyezni a megfelelő egyensúly érdekében, hogy a rezgések a lehető legkisebbek legyenek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.