DR 912 B Special Koronafúró R ½“ a Beton

Nedves használatra alkalmas lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Beton
Felhasználási területek
Csempézők
Fűtés, szaniter
Építészet

DR 912 B Special koronafúró betonhoz

A DR 912 B koronafúró R ½" csatlakozással egy Special teljesítményosztályba sorolt gyémánt szerszám, amelyet vasbeton megmunkálására terveztek. A termék előnye a gyors munkavégzés és a nagyfokú agresszivitás. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy a felhasználó pillanatok alatt megbirkózzon a professzionális feladatokkal. A Klingspor ezt a szerszámot számos változatban kínálja, amelyek minden lehetséges felhasználási esetnek megfelelnek. A vásárlók különböző átmérőjű fúrófejek közül választhatnak. A fúrófejek fúróállványokhoz vagy kézi fúrógépekhez egyaránt használhatók, valamint számos alkalmazási területen használhatók, úgy mint

  • magasépítésnél,
  • mélyépítésnél és
  • útépítésben.

Gyors vágás, hosszú élettartam

A DR 912 B Special fúrófejet választó vásárlók egy igazi nagyteljesítményű, igényes feladatokra készült terméket kapnak. A Special termékcsalád olyan felhasználók számára készült, akiknek extra kemény anyagokat kell vágniuk, és akik a teljesítmény és megbízhatóság tekintetében a legmagasabb követelményeket támasztják szerszámaikkal szemben. A termék előnye a gyors vágási teljesítmény és a hosszú élettartam. Ezek a tulajdonságok segítik a felhasználót a legnagyobb kihívást jelentő munkák elvégzésében.

Magas biztonsági színvonalú termék

A Klingspor magas fokú biztonságot kínál az R ½" DR 912 B Special fúrószár esetében . A rendszeres termékellenőrzések, a független terméktesztek és a tanúsított minőségirányítási rendszer mind olyan tényezők, amelyek hozzájárulnak a magas szintű biztonsághoz a használat során. Ez a Klingspor termékkínálatában szereplő összes gyémánt szerszámra érvényes. Szintén garantált az EN 13236 európai biztonsági szabványnak való megfelelés.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.