DK 654 B Supra Koronafúró 1 ¼“ UNC a Beton

Nedves használatra alkalmas lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Beton
Felhasználási területek
Betonüzemek
Fűtés, szaniter
Építészet

Magas agresszivitás: DK 654 B Supra betonhoz, R 1¼" UNC menettel

A Klingspor DK 654 B Supra koronafúró R 1¼" UNC menettel, egy kivételes lehetőség ásványi alapú anyagok gyors fúrásához, különösen

  • betonhoz.

Teljesítménye és robusztussága miatt a DK 654 B Supra koronafúró nélkülözhetetlen eszköz a magas- és mély építések során, valamint az útépítésben. Ezzel a prémium gyémánt szerszámmal az anyageltávolítás egyenletes és könnyed.

DK 654 B Supra koronafúró R 1¼" : Nagyon gyors vágás - hosszú élettartam

A DK 654 B Supra koronafúró R 1¼" UNC menettel kiváló sebességgel és megbízhatósággal használható betonhoz. Első osztályú agresszivitás, kiváló irányíthatóság, csekély erőkifejtés jellemzi ezt a szerszámot. Kiemelkedő élettartamának köszönhetően ideális eszköz az építkezéseken való folyamatos munkavégzéshez. Sok 1¼"-es menettel rendelkező elektromos vagy hidraulikus gépbe beilleszthető - ehhez fúróállványt kell használni. Ezzel a termékkel a munkahelyi biztonság mindig garantált, még akkor is, ha nagy, akár 300 milliméteres furatátmérőjű lyukak fúrásához használják. A fúrófej megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak. A DK 654 B Supra modell alternatívájaként kínálatunkban megtalálható a DK 612 B Supra modell, mely ½"-os menettel és 200 milliméterig terjedő átmérővel rendelkezik. Azok a felhasználók, akiknek olyan szerszámra van szükségük, amely a legszélsőségesebb körülmények között is képes a folyamatos működésre, a DR 912 B Special modell ajánlott, amellyel akár 52 milliméteres furatátmérő is elérhető.

Nagy teljesítményű gyémánt szerszámok a legmagasabb igényekhez

A Klingspornak több éves kutatás és fejlesztés után sikerült jelentősen javítania gyémánt szerszámainak teljesítményét. A Klingspor megfelelő pótalkatrészeket is kínál, amennyiben a szegmensek megsérülnek: A DE 600 B csere szegmenssel egy pillanat alatt pótolhatók a sérült részt.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.