DK 612 B Supra Koronafúró R ½“ a Beton

Nedves használatra alkalmas lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Beton
Felhasználási területek
Betonüzemek
Fűtés, szaniter
Építészet

DK 612 B Supra - koronafúró R ½" csatlakozással

A Klingspor DK 612 B Supra koronafúró R ½" csatlakozással DK 612 B Supra a Klingsportól különböző ásványi alapú anyagokba való fúráshoz használható.

A koronafúró R ½" csatlakozással DK 612 B Supra különösen könnyen és pontosan vág a betonba. Kiváló tartóssága és kiemelkedő teljesítménye nélkülönözhetetlenné teszi az útépítésben és a mély-és magas építkezésekben. A koronafúró R ½" csatlakozással DK 612 B Supra megfelel a professzionális használathoz szükséges valamennyi követelménynek.

DK 612 B Supra koronafúró R ½" csatlakozással - a kivételes eredményért

A koronafúró R ½" csatlakozással DK 612 B Supra magas szintű agresszivitást biztosít. Elektromos fúrógépekhez tervezték, amelyeket fúróállvánnyal együtt használnak. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a szerszám egyenletes és biztonságos vezetését - még nagy átmérőjű munkáknál is. Az első osztályú kivitelezés és a gyémánt csiszolószemcsék ideális igazítása gyors vágást és hosszú élettartamot tesz lehetővé: A tető alakú szegmensek kivételesen alkalmasak a gyors vágásra, és átlagon felüli kopásállóságukkal képesek lenyűgözni. Ha mégis szükségessé válna a csere, a a R ½"-os csatlakozású koronafúróhoz illeszkedő csere szegmenseket rendelhetnek. Így a felhasználó továbbra is a megszokott Klingspor minőségben dolgozhat, és megkíméli magát a teljes szerszám cseréjétől. A koronafúró R ½" csatlakozással DK 612 B Supra megfelel az EN 13236 biztonsági szabványnak.

Gyémánt szerszámok - a Klingspor Kutatás és Fejlesztés részlegének szenvedélye

A Klingspor mérnökei sokat dolgoznak a vállalat gyémánt szerszámainak fejlesztésén. Az R ½"-os csatlakozással rendelkező DK 612 B Supra koronafúró** is a legmodernebb technológia eredménye, így ez a kategória egyik legjobb szerszáma világszerte.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.