DK 600 F Supra készlet Száraz koronafúró készlet a Finom kőáru, Csempe, Cserép

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kivitel vákuumforrasztott
Anyagok
Finom kőáru
Csempe
Cserép

Precíz lyukak: 6 darabos DK 600 F Supra száraz koronafúró készlet

A DK 600 F Supra készletben található különböző száraz koronafúrószerszámok a legkeményebb kőből anyagokat is a legnagyobb pontossággal vágják át. Különösen alkalmasak a

  • kőedények,
  • csempék vagy
  • kályhacsempék megmunkálásához.

A pontosan fúrt lyukakba biztonságosan beférnek a 6 mm-es, 8 mm-es, 10 mm-es vagy 12 mm-es koronafúrók. A készlet hasznos segítője a burkolók, karbantartók vagy általában az építőiparban dolgozóknak, akiknek kábelátvezetéseket vagy olyan kötőelemeket kell felszerelniük, amelyek képesek megbízhatóan ellenállni a rájuk nehezedő igénybevételnek.

6 darabos DK 600 F Supra száraz koronafúrófej készlet - hibátlan lyukak sarokcsiszolóval

A DK 600 F Supra száraz koronafúrófejek könnyedén vágják át a kemény kőből anyagot és a csempét. Még jobb, hogy nincs szükség vízre a hűtéshez. Akár 13.300 fordulat/perc sebesség is gond nélkül elérhető. Ez a kiemelkedő teljesítmény lehetővé teszi a megbízható, kéz nélküli vezetést és a hajszálpontos centrírozást. Már enyhe nyomás kifejtése is elegendő ahhoz, hogy a prémium minőségű gyémánt csiszolószemcsék egyenletesen dolgozzák át magukat az anyagon. Az eredmény tiszta élek és pontos furatok. Az anyag nem mutat repedéseket, töréseket vagy repedéseket. A felhasználóknak többé nem kell tartaniuk az egyes lapok cseréjével járó gondoktól és költségektől. A Klingspor kiváló alternatívát kínál a fúrógéphez való használatra is: A DB 600 F Supra sorozatban szereplő gyémántfúrókat 6-14 mm átmérőjű csempékhez tervezték. A megfelelő készlet is átfogó választékot kínál.

A bontók számára kötelező darab: Minden kéznél egy kézre álló készletben

A 6 darabos készletben található gyémánt fúrószárak gyors és takaros megoldást kínálnak a szükséges munkalépések előkészítéséhez. A leggyakrabban szükséges fúróméretek egyetlen mozdulattal elérhetők. A masszív és praktikus alumíniumtáska tökéletesen védi a gyémánt szerszámokat az ütődésektől. Ráadásul az általánosan használt 6 mm-es és 8 mm-es átmérőkhöz tartalékot is mellékelnek: Ha az egyik szerszám éppen használatban van, a csere szerszám készenlétben áll, ha szükség van rá.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.