DK 600 F Supra Gyémánt koronafúró a Finom kőáru, Csempe, Cserép

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kivitel vákuumforrasztott
Anyagok
Finom kőáru
Csempe
Cserép
Felhasználási területek
Csempézők
Fűtés, szaniter
Konyhakészítő

Dolgozzon kőtermékeken a legnagyobb pontossággal - a Klingspor DK 600 F Supra száraz koronafúróval

A DK 600 F Supra szárazfúró megbízhatóan vág lyukakat

  • kőtermékekbe,
  • csempékbe,
  • kályhacsempékbe és
  • sok más ásványi alapú anyagba.

Sokoldalúságának köszönhetően a DK 600 F Supra száraz koronafúró ideális eszköz a különböző ágazatokban dolgozó burkolók és kézművesek számára, és hozzájárul a professzionális eredményhez és a maximális biztonsághoz a napi munkafolyamatok során.

Maximális teljesítmény hűtés nélkül - száraz fúrószár minden szabványos sarokcsiszolóhoz

A vizes hűtés nélküli, sorjamentes fúráshoz: A DK 600 F Supra száraz koronafúró tökéletes könnyedséggel vágja át a csempét, kályhacsempét vagy kőanyagot. A csempék és kőlapok kirepedése, kiugrása vagy széthasadása már a múlté. A maximálisan megengedett fordulatszám 13.000 fordulat/perc, ami gyors és pontos anyageltávolítást biztosít. Az eredmény: tiszta élek és pontosan fúrt lyukak. A DK 600 F Supra száraz koronafúrót sarokcsiszolókhoz fejlesztették, és többféle méretben kapható. A leggyakoribb méretek közül hat darab kapható készletben, amely egy praktikus alumínium tokban kerül forgalomba.

Gyémánt szerszám a Klingspor-tól: DK 600 F Supra száraz koronafúró

A Klingspor a gyémánt szerszámainak további tökéletesítése érdekében jelentős összegeket fektetett a kutatásba és fejlesztésbe. Hiszen a kiadásokat hosszú élettartamnak kell ellensúlyoznia, egyenletesen kiváló minőség mellett. A gyémánt csiszolóeszközök hatékonysága és tartóssága szempontjából kulcsfontosságú tényezők a gyémántok orientációja, kötése és állaga. Az eredmény: Nem véletlen, hogy a Klingspor által gyártott DK 600 F Supra száraz koronafúrót a világ egyik legjobb termékének tartják a maga kategóriájában. Rendkívül nagy hatékonysága miatt rendkívül gazdaságos termék.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.