DD 600 U Supra Gyémánt dobozsüllyesztő a Falazat , Építőanyagok, mészhomokkő

Száraz használatra alkalmas lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Falazat
Építőanyagok
mészhomokkő
Felhasználási területek
Villanyszerelők, Elektromos berendezés

Klingspor DD 600 U Supra gyémánt dobozsüllyesztő - puha és közepesen kemény anyagokhoz

A Klingspor által gyártott DD 600 U Supra gyémánt dobozsüllyesztő kézi fúrógépen történő használatra lett kifejlesztve. Ezzel a szerszámmal kapcsolókhoz vagy elszívó légcsatornákhoz szükséges mélyedések fúrhatók lágy és közepes keménységű építőanyagokba. Ilyen anyagtípusok például a

  • tégla,
  • klinker,
  • falazat,
  • tűztégla és
  • meszes homokkő.

A Klingspor a DD 600 U Supra gyémánt dobozsüllyesztő különböző méretekben teszi elérhetővé. A vásárlók tartozékként SDS vagy hatszögletű adaptert adhatnak hozzá középpontos bitekkel. Az ADS 200 cikkmegjelöléssel ellátott adapter megkönnyíti a furatok pontos pozicionálását.

A Supra teljesítményosztály - prémium szerszámok kiváló ár-érték arányban

A gyémánt dobozsüllyesztő fúrógépen használható DD 600 U Supra gyémánt dobozsüllyesztő hosszú élettartammal** büszkélkedhet. Ez a Supra teljesítményosztály terméke, amelyet a Klingspor a 600-as termékcsalád szerszámai számára tart fenn. Ezek elég erősek és megbízhatóak ahhoz, hogy professzionális környezetben is nap mint nap használják őket. A Supra teljesítményosztályba sorolt szerszámokat továbbá kiemelkedő ár-érték arány jellemzi. Ez teszi őket vonzóvá a barkácsolók számára is, akiknek csak alkalmanként kell elvégezniük a megfelelő fúrási műveleteket. Az Extra és a Special teljesítményosztályban még kedvezőbb árú és még nagyobb teljesítményű szerszámok állnak rendelkezésre.

Klingspor gyémánt szerszámok - biztonságban a szabványoknak megfelelő tesztelésnek köszönhetően

A Klingspor a építőanyagok megmunkálására szolgáló gyémánt szerszámait a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően gyártja. Ez alól a fúrógéphez való DD 600 U Supra gyémánt dobozsüllyesztő sem kivétel, ezért megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.