DB 600 F Supra készlet Gyémántfúró készlet a Finom kőáru, Cserép, Fényezett kályhacserép

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kivitel vákuumforrasztott
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Finom kőáru
Cserép
Fényezett kályhacserép

A DB 600 F Supra gyémántfúró készlet - mindig kéznél van a megfelelő fúró

A DB 600 F Supra gyémántfúró készlettel a Klingspor egy teljes csomagot állított össze, amely tartalmazza a DB 600 F Supra összes méretét és a hozzá tartozó nemesacél géptámaszték. Ezzel a készlettel pillanatok alatt különböző méretű lyukakat fúrhat kő alapú anyagokba. A DB 600 F Supra fúrófej kiválóan alkalmas a megmunkálásra:

  • kövek,
  • csempék,
  • gránit csempék vagy
  • mázas kályhacsempék.

A 7 darabos gyémántfúrókészlet DB 600 F Supra kifejezetten fúrógéphez lett tervezve. A klasszikus hatszögletű adapter minden elterjedt géphez illeszkedik. A készlet 6 mm és 14 mm közötti átmérőjű gyémántfúrószárakat, valamint a pontosan állítható ABH 80 géptámasztékot tartalmazza.

Erőteljes víz nélkül: Pontos élek kőeszközökön

A DB 600 F Supra szárazon vágó fúrófej beépített, nagy hatékonyságú hűtőviasszal rendelkezik. Ez a viasz megkíméli a felhasználót attól, hogy ezekkel a fúrófejekkel való munka során vizet használjon hűtéshez. Közepes vagy magas agresszivitás jellemzi őket, és rendkívül ellenállóak a kopással szemben. A Klingspor által tervezett összes gyémántszerszám garantáltan kivételes élettartamot biztosít. A géptámasztéknak köszönhetően nincs szükség középre lyukasztásra. A fúró pontos pozícionálása és a fúró tökéletes pontossággal vezethető. Az eredmény valóban figyelemre méltó: a megmunkált anyag nem mutat felszakadást, repedést vagy szilánkosodást. A DB 600 F Supra gyémántfúró mindig tiszta éleket és pontos furatokat készít - még kemény és törékeny anyagoknál is. A nagyobb lyukakhoz a Klingspor alternatívaként kínálja a DK 600 F Supra nagy teljesítményű fúrófejet is, amely minden szabványos sarokcsiszolóval párosítható.

Meggyőző ár-érték arány: 7 darab egy készletben

A DB 600 F Supra gyémántfúró készlet kiemelkedő teljesítményt kínál rendkívül kedvező áron. Stabil és praktikus alumínium kofferben szállítják. A koffer a szállítás során tökéletesen védi a gyémántfúrót az ütődésektől. A készletben mindig kéznél van minden lényeges fúrószerszám. Ezért a professzionális DB 600 F Supra gyémántfúrókészlet kiváló választás a szakemberek és barkácsolók számára, valamint az ipari szektorban végzett valamennyi karbantartási munkához.

Szűrők törlése
Max. ford./perc Szegély
3 000
Max. ford./perc
folyamatos
Szegély
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.