DB 600 F Supra Gyémántfúró a Finom kőáru, Cserép, Fényezett kályhacserép

Száraz használatra alkalmas
Tulajdonságok
Osztály Supra
Kivitel vákuumforrasztott
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Finom kőáru
Cserép
Fényezett kályhacserép
Felhasználási területek
Csempézők
Fűtés, szaniter
Konyhakészítő

DB 600 F Supra Gyémántfúró kőedényekhez és más kemény anyagokhoz

A DB 600 F Supra fúrófej ideális szerszám a különösen kemény anyagokban való precíz fúráshoz:

  • kőedények,
  • csempék,
  • gránit,
  • mázas kályhacsempék
  • és más anyagokhoz. Agresszív fúróteljesítmény és hosszú élettartam jellemzi ezt a szárazan vágó fúrófejet. A kemény gyémántfej tiszta éleket eredményez, miközben átdolgozza az anyagot. Ezáltal a kőedény vagy gránit teljesen épségben marad. A DB 600 F Supra gyémántfúró használatával a repedések, a letört felületek vagy a repedezett élek már a múlté. A gyémántfúró beépített hűtőviasszal van ellátva. Ezért a szárazan vágó fúrófej további hűtővíz nélkül is működhet.

Gyémántfúrók - kiváló minőségű és hosszú élettartamú szerszámok

A gyémántfúrók ugyanolyan kiváló és hosszú élettartamú minőséget nyújtanak, mint a Klingspor által gyártott összes többi fúró- és csiszolószerszám. A folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint az aegyenes tesztelés biztosítja a Klingspor gyémánt szerszámainak folyamatos teljesítményjavulását. Széleskörű felhasználási területük kiterjed az útépítésre, valamint a magas- és mélyépítéseken. Tetőfedők, kőfaragók és más szakemberek egyaránt élvezik a Klingspor szárazan vágó fúrószerszámok kiváló minőségét. A kiváló munkateljesítmény, a hosszú élettartam és a kiváló élettartam, valamint a gyors munkavégzés kombinációja összességében kiemelkedő hatékonyságú munkavégzést eredményez. A DB 600 F Supra gyémántfúrót kézi fúrógépeken való használatra szánjuk.

A Klingspor gyémántfúrói megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak

A használat közbeni biztonság ugyanúgy meghatározza a jó munkafolyamatot, mint a hatékonyság. A professzionális használatra tervezett szerszámoknak mindig meg kell felelniük az EN 13236 európai szabványban meghatározott biztonsági követelményeknek. A Klingspor által kínált termékek ezáltal a lehető legnagyobb biztonságot garantálják.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.