ADS 200 Felfogó szár

ADS 200 felfogószár készlet - SDS / hatszögadapter középpontú fúrófejjel

Az ADS 200 felfogószár készlet egy olyan tartozék, amely ideálisan kiegészíti a DD 600 U dobozsüllyesztőt. A készlet a 8 mm átmérőjű SDS vagy hatszögadapterhez való felfogószárból áll, középpontú fúrófejjel. Az adapterkészlet lehetővé teszi a fúrófej párosítását különböző kézi fúrógépekkel a

  • falazat,
  • építőanyagok,
  • meszes homokkő,
  • tégla, - klinker, és
  • tűztégla munkák során.

Prémium minőségű adapterkészlet

Az ADS 200 felfogószár készletet a Klingspor szerszámoktól megszokott prémium minőség jellemzi. A 8 mm-es átmérővel büszkélkedő középpont ideális erősséget biztosít a gyémántfúrószár precíz vezetéséhez.

Adapter az alkalmazások széles köréhez

A DD 600 U dobozsüllyesztőhöz kombinálva az ADS 200adapterkészlet a lehetséges alkalmazások széles körét kínálja - különösen az építőiparban. A vízvezeték-szerelők, tetőfedők és sok más szakember számára ez egy praktikus eszköz, amellyel könnyebben fúrhatnak falakon, mennyezeteken és padlókon keresztül. A felfogószár készlet hasznos eszköznek bizonyul ágazatokban is, mint a szobrászat, valamint a kőfaragók számára.

felfogószár készlet magas biztonsági színvonallal

A Klingspor olyan szerszámok gyártására összpontosít, amelyek a lehető legjobb munkahelyi biztonságot biztosítják. A kiváló minőségű és hosszú élettartamú anyagok kifejlesztése a gazdasági optimalizálás céljának szolgálata mellett a kő- és betonanyagokkal végzett munka során a biztonságot is hivatott garantálni. Ezért az ADS 200 felfogószár készlet minden követelménynek megfelel a munkahelyi biztonság és a munka egyszerűsítése szempontjából.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.