ABH 80 Géptámaszték

ABH 80 géptámaszték a DB 600 F professzionális gyémánt száraz fúróhoz

A különösen kemény anyagok fúrásához, mint például a - csempék, - gránit csempék, - kő- és - mázas kályhacsempék

A géptámaszték ABH 80 ideális kiegészítője a DB 600 F professzionális gyémánt száraz fúrónak . Ez a Klingspor által gyártott géptámaszték megkönnyíti a gyémánt fúrófej biztonságos elhelyezését a megfelelő helyen. Ez megakadályozza a fúró csúszását a sima felületeken, mint például a kemény kő- vagy a mázas csempe, és megbízhatóan a helyén tartja, mivel a szerszám biztonságos vezetését biztosítja. A kézi fúróállványhoz hasonlóan a géptámaszték továbbá hozzájárul a fúrógép lágy indításához.

A géptámaszték használata könnyedén és biztonságosan

A ABH 80 géptámaszték a DB 600 F gyémánt szárazfúróhoz vákuumcsészés talppal van felszerelve, és gyorsan és biztonságosan felszerelhető - minden sima és egyenletes felületen a helyén marad. A talp rövid nedvesítése a felhelyezés előtt tovább növeli a szívóerőt. Az ABH 80géptámaszték kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez az anyagválasztás ellenállóvá teszi a korrózióval szemben, és ellenáll a használt szerszámok okozta sérüléseknek. A géptámasztéknak köszönhetően a pontos pontosságú fúráshoz már nem szükséges a centrálfúró használata. Az építőiparban és a kőfaragásban dolgozó burkolók, vízvezeték-szerelők és más szakemberek számára az ABH 80 modell nélkülözhetetlen eszközzé vált, amely maximális kényelmet biztosít számukra. Az 55 mm-es szélessége tökéletesen illeszkedik egy professzionális gyémánt szárazfúróhoz, mint például a DB 600 F Supra modell.

Géptámaszték a csökkentett szerelési időért és a jobb munkaeredményekért

Az ABH 80-as modellhez hasonló géptámaszték használata a szárazon vágó fúrószárral kombinálva lehetővé teszi a kemény anyagokba történő gyors beépítést. A rövidebb szerelési időnek is megvan a maga része a hatékonyabb munkaeredmények elérésében. Ez a hatékonyságnövekedés az anyagkárosodás csökkenését is magában foglalja. A szerszám bizonytalan vezetése súlyos sérülésekhez vezethet - különösen a kiváló minőségű termékekbe és a már beépített fal- és padlóburkolatokba történő fúrás során. Az ABH 80 géptámaszték minimálisra csökkenti a korong sérülését.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.