Fúrófejek

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Fúrófejek
Átmérő/mm
Szélesség/mm
Hosszúság/mm
Szárátmérő/mm
Furat/mm
Szegmens szélesség/mm
szegmens magasság/mm
Hasznos hossz
Rögzítés
szél kialakítás
Teljesítményosztály
géptípus

Hibátlan furatok a legkülönbözőbb anyagokban a Klingspor által gyártott koronafúrókkal és fúrószárakkal

A Klingspor gyémánt koronafúrók és fúrószárak megbízható, mindennapi használatra tervezett szerszámok. A Klingspor 1893 óta van jelen a piacon, és mindent megtesz azért, hogy a technológiát fejlessze, és olyan új termékeket tervezzen, amelyek egyedülálló innovációjukkal és hatékonyságukkal meggyőzik a vásárlókat. Ez a törekvés a gyémánt koronafúrókban és a gyémántfúró készletben is megtalálható. Ezekkel a termékekkel a Klingspor a kézműiparban, az iparban és az építőiparban dolgozó felhasználók és az otthoni barkácsolók igényeit egyaránt kiszolgálja.

Az alkalmazások kimerítő köre garantált

A termékek olyan anyagok fúrására használhatók, mint például

  • Beton
  • Kerámia termékek, csempe
  • Mázas kályhacsempe

A Klingspor gyémánt koronafúrók és száraz fúrószárak és a hozzájuk tartozó praktikus készletek ideális választásnak bizonyulnak a burkoló, kőfaragó és tetőfedő munkások számára, és az útépítésben, valamint a mély- és magas építkezések során is használhatják őket.

Elsősorban fúróállványokkal, ütvefúrókkal és fúrógépekkel, valamint sarokcsiszolókkal együtt használják. Ezért minden szabványos szerszámmal összeilleszthetők. Azok számára, akiknek maximális pontossággal kell fúrniuk, a Klingspor egy praktikus géptámaszték ABH80 segédeszközt kínál.

Kiváló eredmények elérése a Klingspor koronafúrókkal

A csere szegmensek - akár önálló szegmensek, akár gyűrűs szegmensek formájában - ugyanúgy a Klingspor termékpalettájának részét képezik, mint a különböző átmérőjű koronafúrók. A változatosságra összpontosítva a Klingspor minden felhasználó számára biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel a lehető legjobb eredménnyel végezheti el feladatait. A Klingspor fúrói és fúrófejei kiküszöbölik az egyes munkafázisokra jellemző problémákat, mint például a munkadarab megrepedése vagy kiszakadása, illetve a szerszám pattogása. A sima furatok gyorsan és megbízhatóan valósíthatók meg. A gyakorlati használatban ez a tulajdonság határozott előnyökkel jár, és felgyorsítja a munkafolyamatokat.

Klingspor gyémánt fúrószárak

A gyémántfúrókat magas agresszivitásuk és hosszú élettartamuk különbözteti meg. A Klingspor ezeket a koronafúrókat különálló darabokként vagy egy praktikus készletben kínálja, így a felhasználónak mindig kéznél van minden fontos méret. További előnyként az ár-teljesítmény arány is megfelelő. A Klingspor a kiváló minőségű gyémánt- és szárazfúrószerszámait egy strapabíró alumínium tokban szállítja. A fúrók szállítás közben biztonságosan védve vannak az ütődésektől és rázkódástól.