SV 484 Tárcsák flíz a Szín, Lakk, kitt, Fa, Műanyag, Általános fém, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Fa
Műanyag
Általános fém
Nemesacél

Csiszoljon sima felületeket a Klingspor SV 484 flíz tárcsával

Az SV 484 flíz tárcsa a széles szemcseméret-választéknak köszönhetően kivételes rugalmasságú csiszolást tesz lehetővé. A következő tulajdonságokkal büszkélkedhet:

  • átmérő 115 - 125 mm,
  • 4 szemcseméret,
  • kiváló lehetőség sarokcsiszolókhoz,
  • szemcseméret tartományok: 80, 100, 180 és 280,
  • szemcseméret: 80, 100, 180 és 280: korund,
  • szemcsék kötése: Szintetikus gyanta.

Az SV 484 egy univerzális flíz tárcsa,

Ez a flíz tárcsa műgyanta kötéssel minden jól felszerelt szerszámosládában nélkülözhetetlen. Sima vagy enyhén strukturált felületű anyagok széles skálájának finomítására alkalmas. Az SV 484 kivételes fényű felületeket eredményez, mivel lágy felületkezeléssel finomítja az anyagot. Amellett, hogy a termék a festékeken és lakkon is kiváló, lehetővé téve a kifogástalan alapozási eredmények elérését. A hatékony alapozás nagy jelentőséggel bír az olyan alkalmazásoknál, mint az ütközésgátló lemezek ragasztása. Az SV 484 kiváló választás a fa és az olyan műanyagok, mint például a kórházakban gyakran használt akril vinil simítására is. A termék különösen jól teljesít mindenféle fémek, valamint nemesacél csiszolásakor. A tárcsa kiváló teljesítményét a 4 fokozat, azaz a durva, közepes, finom és nagyon finom fokozat teszi lehetővé. Ezekért a különböző fokozatokért a termékhez rendelkezésre álló különböző szemcseméretek felelősek.

Az SV 484 flíz tárcsa gazdasági szempontból is sikeres

Az igazán figyelemre méltó ár-érték arány mellett ez a flíz tárcsa a barkácsolók pénztárcáját is kíméli. Ennek egyik tényezője, hogy a termék minden anyagtípuson használható. Egy másik fontos szempont a szerkezete, amely flíz vászonból, poliészterszövetből, műgyantából és korundból áll - ez a keverék tökéletes egyensúlyt teremt az anyag eltávolítása és a kopás között. Mivel az SV 484 elsősorban az anyagok finomítására szolgáló csiszolási munkákhoz használható, ez a flíz tárcsa egy egész sor alkalmazáshoz jó választás. Ha egyszer kipróbálják, azok a felhasználók, akiknek gyakran kell finom csiszolási feladatokat végezniük, nélkülözhetetlennek fogják találni az SV 484 tárcsát.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.