SMT 850 plus Special Lamellás csiszolótányérok a Nemesacél

Tulajdonságok
Osztály Special
Szemcsefajta korund
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel kúpos,12°
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

SMT 850 plus Special - kombinált csiszolótányér nemesacélhoz

Az SMT 850 plus Special egy speciális termék nemesacél AWI-hegesztési varratainak megmunkálásához. A speciális kialakításának köszönhetően ezzel a kombinált csiszolótányérral az anyagleválasztás és finiselés egy munkafolyamattal elvégezhető.
A kifejezetten professzionális felhasználásra kifejlesztett SMT 850 plus Special számos olyan területen használható, ahol az AWI hegesztési varratok csiszolására van szükség, például fémmegmunkáló műhelyekben, csővezetékek hegesztése után vagy a készülék- és berendezésgyártásban. A kiváló minőségű lamellás csiszolótányér biztonságot és egyenletes eredményt nyújt a termék teljes élettartama alatt.

Durva és a finom csiszoláshoz egyaránt

Az AWI (Argon védőgázas, Wolframelektródás, Inergázas)-hegesztés, azaz a hegesztés során védőgáz alatt egy ív segítségével olvasztja meg a nemesacélt egy volfrámelektródáról. Az így kapott hegesztési varratok a kombinált csiszolótányér segítségével tökéletesen elsimíthatók. Egyedülálló kialakításának köszönhetően egyenletes finiselés érhető el a termék teljes élettartama alatt, így nincs szükség szerszámcserére. Ezzel időt és költséget takaríthat meg a felhasználó. Az SMT 850 plus Special nemcsak rendkívül praktikus, hanem hosszú élettartamának köszönhetően rendkívül gazdaságos is.

Két szerszám egyben

Az SMT 850 plus Special egyik különlegessége, hogy két különböző csiszolóanyagból áll. Egyrészt egy rendkívül rugalmas szövethordozóból, amelyre korund csiszolószemcséket visznek fel, másrészt egy flíz anyagból. A termék egy kombinált csiszolótányér, amely a finom csiszolást nagyfokú agresszivitással ötvözi. Az eltávolítási teljesítmény az élettartama alatt változatlan marad, mivel a csiszolóanyagon folyamatosan új szemcsék alakulnak ki. A domború kialakításnak köszönhetően ez a termék ideális a precíz munkavégzéshez. A hátlap egy speciális üvegszálas hátlap, amely erős és tartós. A lamellák kialakításának köszönhetően az erőátvitel a munkadarabra egyenletes marad.

Biztonságos és megbízható a kemény mindennapi munkában

Egy speciális gyártási eljárás biztosítja a kiváló kötést az SMT 850 plus Special lamellái és az alaptányér között. Ennek eredményeként meghaladja az EN 13743 biztonsági szabvány követelményeit, valamint az oSa irányelvek előírásait. Ez a szerszám a Klingspor "Special" termékcsaládjába tartozik, ami maximális teljesítményt, maximális tartósságot és a legjobb munkateljesítményt jelenti intenzív ipari használat mellett is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.