SD 2000 Felfogószár

SD 2000 Felfogószár - csiszolókorongok tartozéka

A SD 2000 a Felfogószár PW 2000 csiszolószerszám nélkülözhetetlen tartozéka. A szerszám biztonságos rögzítését biztosítja - fúrógépeken, - szerszámcsiszolókon, - hajlékony tengelyeken.

A csiszolókorongok optimális futása a biztonság és a jó munkaeredmények biztosítása szempontjából kulcsfontosságú követelmény. Ezt a követelményt a felfogószár helyes megválasztásával elégíthetjük ki.

A tökéletesen illeszkedő szerszám az optimális csiszolási eredményekhez

A forgó szerszámok felfogószár használatát teszik szükségessé a nyomaték és a forgások átviteléhez a befogott csiszolókorongra. Az SD 2000 felfogószár ezt a feladatot a rögzítő karimáknak köszönhetően látja el. A biztonságos működés és a jó munkateljesítmény ezért nagymértékben függ a csiszolótárcsához pontosan illeszkedő felfogószárhoz. Az SD 2000 felfogószár, amelyet kézzel kell felszerelni. A PW 2000 csiszolókorongokhoz tervezett PW 2000 csiszolókorongokhoz tervezték, és egy szorítóanyával rögzítik a helyére.

SD 2000 különböző méretű csiszolókorongokhoz

A Power Wheel PW 2000 tökéletes kiegészítője, a felfogószár különböző átmérőjű flíz korongokat rögzít. Legjobban a legfeljebb 40 m/s-os fordulatszámon működő szerszámokkal működik. A maximálisan megengedett fordulatszám 3800 és 7600 fordulat/perc között mozog, és a használt csiszolókorong átmérőjétől függően változik. Minél nagyobb a tisztítókorong*, annál kisebb a motor megengedett fordulatszáma.

A megfelelő felfogószár az anyagmegmunkálási feladatok sokaságához

A felhasználók a megmunkálandó anyag alapján választják ki a számukra megfelelő felfogószárt. A PW 2000 csiszolókoronggal párosítva az SD 2000 modell kiválóan alkalmas műanyagból, fémből vagy kőből készült felületek megmunkálására. A felületcsiszolás mellett a korong a festéket és a lakkot is eltávolítja. Ezen túlmenően kiváló választás a kitt simára csiszolásához. Az SD 2000 leggyakrabban olyan csiszolókorongokat rögzít, amelyeket elszineződés, a rozsda, az oxidrétegek vagy a festékmaradványok eltávolítására használnak. A felfogószár által biztosított erős kapcsolat lehetővé teszi a felhasználó számára a hegesztési varratok simítását is ezzel a szerszámkombinációval.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.