QRC 800 Quick Change tárcsák a Általános fém, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt

QRC 800 - Quick Change tárcsa - műanyag menetes csatlakozóval - a gyors szerszámcseréhez

A Quick Change tárcsákkal a kis és nehezen hozzáférhető helyek is könnyen eléhetők. A csiszolótárcsák nevükhöz méltóan gyorsan és egyszerűen cserélhetők. A műanyag menettel ellátott Quick Change tárcsák alapanyaga egy műszálas hátlapon lévő kemény flíz szövet. Ez biztosítja a termék hosszú élettartamát. A műgyanta kötéssel rögzített korund szemcsék szintén nagyon tartósak. A flíz csiszolószerszám  biztos rögzítését a műanyag menet biztosítja. A QRC 800 csiszolókoronghoz a QRC 555 alátét tartozik. Ez az alátétlap rendelkezik a műanyag menethez tartozó foglalattal. A Quick Change tárcsák könnyű csiszolási munkákhoz, valamint a rozsda és a festék eltávolításához használhatók az alábbi anyagokon: - fém, - nemesfém, - nemesacél, - magasan ötvözött acél, valamint a - gitt, festék és lakk.

A műanyag menetes Quick Change tárcsák egyszerűen felszerelhetők

A műanyag menetes Quick Change tárcsák használata a lehető legegyszerűbb. Helyezze a tárcsát a felfogó tányérra és rögzítse a helyére. A rögzítéshez fordítsa el a tárcsát az óramutató járásával megegyező irányban 180 fokban. Ez biztosítja a csiszolókorong biztonságos használatát percenkénti 20 000 vagy 30 000 fordulatszámig, az alátétlap méretétől függően. Minél nagyobb az alátétlap, annál kisebb a megengedett fordulatszám. A csiszolókorong alapjául szolgáló alátét kiválasztása a csiszolási munka minőségét is meghatározza. A kemény alátét ideális nagy mennyiségű anyagleválasztáshoz. A finom csiszoláshoz és a profilozott felületek megmunkálásához a puhább alátétlapok választása ajánlott. Rugalmasabbak, ezért jobban alkalmazkodnak a munkadarab kontúrjához.

A Quick Change rendszer előnyei

A Quick Change tárcsák előnye, hogy gyorsan és egyszerűen cserélhetők. Széles méretválasztékban kaphatók, így széles körben alkalmazhatók. A sima futás fáradtságmentes munkát és egyenletes csiszolási eredményeket tesz lehetővé.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.