QRC 400 Quick Change tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Nemesacél
Általános fém

QRC 400 - Quick Change tárcsa festékhez, lakkhoz és kitthez

A műanyag zárral ellátott Quick Change tárcsa egy csúcsminőségű termék, amelyet tisztítási munkákhoz terveztek. Azok a felhasználók, akik olyan csiszolóanyagot igényelnek, amely képes a legkülönbözőbb felületeken kifinomult finiselést biztosítani, a QRC 400 prémium Quick Change tárcsára bízzák magukat. Használható

  • festék,
  • lakk,
  • kitt és
  • fém eltávolítására.

Mindössze minimális kézi erővel és maradványok hátrahagyása nélkül eltávolítható a felületről még a kikeményedett lakk is. Ez a termék egy lágy, flíz anyagra támaszkodik, és mindenütt alkalmazható, ahol az alkalmazás érintetlen minőségű, kész felületeket igényel. A QRC 400-at a barkácsolók és a szakemberek egyaránt nagyra értékelik.

Végső teljesítmény a tisztítási munkák so01rán

A műanyag reteszeléssel ellátott Quick Change tárcsák az alkalmazások széles köréhez alkalmasak. Rövid beállítási idő, gyors és egyszerű szerszámcsere és kiváló hatékonyság a legkülönbözőbb munkadarabokon végzett munka során - ezek azok az előnyök, amelyek a Klingspor termékportfóliójába tartozó összes terméket megkülönböztetik. Aki a Quick Change tárcsáinkat használja, nem csak a könnyű használatot értékeli, amit ezek a termékek nyújtanak. Előnyükre válik a folyamatosan zökkenőmentes működésük és az egyenletes csiszolási eredmények is. A termék előnyeit megkoronázza, hogy a felhasználó hosszú ideig képes fáradtság nélkül dolgozni.

A QRC rendszerhez tervezték

A csiszolókorongot egy belső műanyag menet segítségével csavarozzák a helyére a hordozóbetétre. Ez a rögzítési rendszer a széles körben használt Quick Roll Connect (QRC) néven ismert. Egy egyszerű 180 fokos forgatás az óramutató járásával megegyező irányban elegendő a biztonságos csatlakozáshoz. Ez a mechanizmus nagyfokú biztonságot nyújt használat közben. Használata sarokcsiszolókkal kombinálva is lehetséges. A Klingspor ehhez a QCA 555 adaptert kínálja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.