QMC 800 Quick Change tárcsák a Általános fém, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt

QMC 800 - Quick Change tárcsa a könnyű csiszoláshoz

A Quick Change tárcsa tökéletes eszköz a kis csiszolási felületeken történő alkalmazásokhoz. A szerszámra könnyen ráilleszthető felfogótányérral párosítva a szerszámcsere gyors és könnyed. A QMC 800 csiszolókorongok fém felületeken végzett munkákhoz ideálisak. Kiváló teljesítményt nyújtanak a kismértékű sorjátlanítás, valamint a rozsda és a festék eltávolítása során. A Quick Change tárcsa alapját kemény flíz képezi, amely hosszú élettartamot garantál. Az korund szemcséket műgyanta rögzíti, ami szintén hozzájárul a termék hosszú élettartamához. A fém csatlakozású Quick Change tárcsák előnyei:

  • könnyű használat,
  • gyors szerszámcsere,
  • rövid beállítási idő,
  • hatékony csiszolási teljesítmény,
  • széleskörű felhasználási lehetőségek különböző felfogó tányérokon,
  • egyszerű kezelés,
  • kivételesen sima működés,
  • egyenletes felületkezelés,
  • könnyű munkavégzés.

A QMC 800 Quick Change tárcsa nemesfém, nemesacél és acélötvözetek, valamint a lakk, festék és töltőanyag megmunkálása szolgál.

Gyors és biztonságos használat

A fémcsatlakozással ellátott Quick Change tárcsát egy QMC (Quick Metal Connect) gyorszáras felfogó tányérral kell párosítani. Ez a felfogó tányér fémből készült belső menetes csappal van ellátva. Ez a csatlakozó lehetővé teszi, hogy a csiszolókorongot egyszerűen a felfogó tányérra helyezze, és a menetes tengellyel a helyére csavarja. Ez két egyszerű lépésben elvégezhető, így a szerszámcsere kivételesen gyors és egyszerű. Ezek, a csiszolótárcsák széles választékával kombinálhatók, így széleskörűen alkalmazhatók. A kemény felfogó tárcsákkal agresszív csiszolás végezhető, nagy eltávolítási sebesség mellett. A lágyabb felfogó tárcsa előnye a nagyobb rugalmasságban rejlik. A tökéletes alátéttel párosítva a Quick Change tárcsák ideálisak a finom csiszoláshoz és a profilozott felületeken végzett munkákhoz. A szemcseméretek széles választéka a durvától a közepesen át a nagyon finom szemcseméretig lehetővé teszik a munkaeredmények további finomítását.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.