QMC 400 Quick Change tárcsák a Szín, Lakk, kitt, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Nemesacél
Általános fém

QMC 400 - Quick Change tárcsák festékhez, lakkhoz és kitthez

A fémzárral ellátott, univerzális használatra alkalmas és könnyen kezelhető Quick Change tárcsa: A Quick Change tárcsa kiváló választás a következő munkákhoz: - festék, - lakk, - kitt és - fémek felületkezelésére.

Egyedülálló képességei révén ideális a felületek finom csiszolásához vagy tisztító munkákhoz lakkon. Kifejezetten az ilyen típusú alkalmazásokhoz tervezett tárcsát csak a közepes, finom és nagyon finom szemcseméretekben kínáljuk. A tárcsa felületét puha, flíz anyag borítja. A csiszolóanyag korund. Ez az anyag egy olyan csiszolószemcse, amelyet szintetikusan korundból állítottak elő. A szintetikus csiszolóanyag használata ennél a csiszolóanyagnál garantálja a folyamatosan magas minőségű eredményeket.

Hatékony munkavégzés a Quick Change tárcsával

A tisztítási munkák elvégzése lakkokon és más anyagokon megköveteli, hogy a tárcsa egy alátétlapra legyen felszerelve. A szükséges csatlakozást a Quick Change tárcsa belső menetes tengellyel ellátott csavarozásával lehet létrehozni. A QCA 555 adapter lehetővé teszi a tárcsa használatát bármely szabványos sarokcsiszolóval. A csiszolótárcsák reteszelési mechanizmusa lehetővé teszi a gyors cserét, és sokkal hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot. A Klingspor számos különböző méretben és keménységben kínálja a alátétkorongot. Ha a puha flíz anyagot hasonlóan lágy alátéttel kombináljuk, a tárcsák a rendkívül érzékeny lakkok tisztítási munkáit is elvégezhetik. Ezzel szemben, ha egy alkalmazás nagyobb anyagleválasztási sebességet igényel, akkor jobb választás a keményebb alátétes alátét választása.

A csiszolótárcsák tárolásánál figyelembe veendő szempontok

A csiszolótárcsákat a sérülésektől és szennyeződésektől való védelem érdekében használatukig az eredeti csomagolásukban kell hagyni. Védeni kell őket a hőtől, a közvetlen napfénytől és a nedvességgel való érintkezéstől. Az ideális tárolási hőmérséklet 18 °C és 22 °C között van. A páratartalom nem haladhatja meg a 65 %-ot. Ha a levegő túl nedves, a csiszolótárcsák hátlapja nedvességet szívhat magába, ami a tárcsák meghajlását okozhatja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.