PW 2000 Tisztítótárcsa a Szín, Lakk, kitt, Műanyag, Általános fém, Kő

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Általános fém

PW 2000 - tisztítótárcsa festékhez, lakkhoz, kitthez, műanyaghoz, fémhez és kőhöz

A PW 2000 - tisztítótárcsa extra durva csiszolófelülettel van felszerelve és olyan anyagok megmunkálására alkalmas, mint - fém, - lakk, - kitt, - műanyag, - festék és rozsda és - kő.

Ez a termék ugyanolyan könnyedén távolítja el az elszíneződéseket és az oxidrétegeket, mint a rozsdát vagy a festékmaradványokat. A hegesztési varratok tisztítására is kiválóan alkalmas. Ez a tisztítókorong garantáltan nem tömődik el. Speciális, flíz nejlon anyagának köszönhetően ez a termék a legmegfelelőbb eszköz mindazok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a hibátlan tisztítási eredmények előállítására.

PW 2000 - tisztítótárcsa minden alkalmazáshoz

A Klingspor PW 2000 - tisztítótárcsa olyan választékkal rendelkezik, amely a legkülönbözőbb alkalmazásoknak megfelel. Átmérőjétől függően percenként 3800, 5000 és 7600 fordulatszámmal használható. A PW 2000 - tisztítótárcsa minden alkalommal ugyanolyan kiváló eredményeket produkál - akár ipari környezetben, akár barkácsolás során használják.

Tisztítótárcsa kiváló eredményekkel

Ez a tisztítótárcsa a mindennapi használat során számos olyan előnyt kínál, amelyekről minden Klingspor termék jól ismert. Erős kötések, az összes vonatkozó biztonsági előírásnak megfelelő gyártási folyamat és a használat közbeni magas szintű biztonság - ezek azok a terméktulajdonságok, amelyeket a vásárlók a Klingsporhoz kötnek. A termék párosítható minden szabványos szerszámcsiszolóval vagy fúrógéppel. A felhasználó már rövid idő után kiváló eredményeket érhet el ezzel a tisztítókoronggal. Egyedülálló tulajdonságai miatt ez a termék kiváló választás a kiváló minőségű felületmegmunkáláshoz, és biztosítja, hogy a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfeleljen. További előnyei közé tartozik a felhasznált anyagok kivételesen nagy ellenállóképessége és a munkadarabra történő, állandóan optimális erőátvitel.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.