NUD 500 Nagyteljesítményű flíz- korong a ötvözött acél, Erősen ötvözött acélok, Színesfémek, könnyűfémek, króm- és nikkelacél, Acél, Titán

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Tárcsa üvegszálszövet
Kivitel egyenes
Anyagok
ötvözött acél
Erősen ötvözött acélok
Színesfémek
könnyűfémek
króm- és nikkelacél
Acél
Titán
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Fém tisztítása és előfényezése: NUD 500 Nagy teljesítményű, kompakt flízkorong

A NUD 500 nagy teljesítményű, kompakt flízkorong a nemesacél professzionális megmunkálására szolgálnak:

  • ötvözött acél,
  • magasan ötvözött acél,
  • NE-fém,
  • könnyűfém,
  • króm,
  • nikkelacél,
  • titán és
  • acél.

A nagy teljesítményű, kompakt flízkorong olyan egységesített tárcsák, amelyek a 22,23 mm-es furattal rendelkező szabványos sarokcsiszolókra illeszthetők. A 115 mm és 125 mm átmérőben kaphatók, és a durvától a nagyon finomig különböző szemcseméretekben kaphatók.

Nemesacél tisztítása és előpolírozása sarokcsiszolóval

A Klingspor által kifejlesztett NUD 500 nagy teljesítményű, kompakt flízkorong a tisztítást és előpolírozást könnyedén elvégezhetővé teszik: Az acélok és számos más fém teljesen megszabadíthatók a korróziótól, például a vöröses barnarozsdától vagy a patinától. Ami még jobb, hogy a NUD 500 nagy teljesítményű, kompakt flízkorong nagyon alacsony felületi érdességet lehet elérni a használatával. Ahelyett, hogy eltömítené a flíz vásznat, a finom csiszolópor a centrifugális erő hatására kifelé távozik. A nagy, 63 m/s-os sebességnek köszönhetően a felhasználó sokkal rövidebb idő alatt végezheti el a munkáját. A nagy teljesítményű NUD 500-as kompakt flízkorongok ideálisak az aegyenes tisztításhoz és előfinomításhoz - egyetlen munkafolyamatban. Nincs szükség felesleges szerszámcserére vagy közbenső lépésekre. Ez a munkát abszolút könnyűvé teszi. Még a javított helyeket és a hegesztési varratokat is tökéletesen lehet csiszolni a NUD 500 segítségével. A termék szinte teljesen eltávolítja az alatta lévő nyomokat, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a munkadarab felületét egyenletessé símitsa.

Felületfinomítás szilíciumkarbiddal: Nagy teljesítményű, NUD 500 kompakt flízkorong

A szilíciumkarbid a gyémánthoz hasonló tulajdonságokkal büszkélkedhet. Ez - vonzó ár-érték arányával együtt - teszi ezt az anyagot olyan vonzóvá a csiszolóanyag-ipar számára. A robusztus és éles szélű szemcsék zártan tapadnak a prémium minőségű flíz anyaghoz. Az eredmény figyelemre méltó: Hosszú élettartam és állandó minőség. Az iparágban szerzett 125 éves tapasztalatuk segített a Klingspornak abban, hogy a nemzetközi piac egyik vezető csiszolóanyag-gyártójává váljon. Az intenzív kutatás és a szigorú minőségbiztosítás lehetővé teszi szakértőink számára, hogy a nagy teljesítményű NUD 500 kompakt flízkorongban -ban rejlő teljes potenciált kiaknázzák.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.