NRO 500 Tekercsek flíz a Nemesacél, Műanyag, Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Nemesacél
Műanyag
Szín
Lakk
kitt
Általános fém
Fa
Felhasználási területek
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés
Korlátgyártás

NRO 500 - az ideális flíz tekercs simításhoz, kikészítéshez és enyhe sorjázáshoz

Az NRO 500 flíz tekercs a munkadarabok kívánt szerkezetű felületének kikészítésére szolgál. A nylonszövet szilikon-karbid szemcsékkel van bevonva. Az alkalmazott kötőanyag szintetikus gyanta. Ez a fajta kötés egy puha, kivételes rugalmasságú csiszolóközeget hoz létre. A termék tökéletesen illeszkedik az összes szokásos csiszolási eljáráshoz, beleértve a - száraz csiszolást és a - vízzel történő csiszolást, valamint a csiszolást - enyhe tisztítószerrel, - folyadékkal és - olajjal.

A flíz vászon hátlappal ellátott csiszolóanyagok a fémek, mint például acél , csiszolásának eltávolítására, valamint a fa és műanyag karcolás mélységének csökkentésére szolgálnak. A termék kiválóan alkalmas egyenletes felületetek létrehozására.

A lehetséges alkalmazások széles skáláját kínálja

A NRO 500 flíz tekercs a felhasználások széles skáláján bizonyított: tisztítás, felületegyengetés, simítás és érdesítés, fémek elszíneződésének eltávolítása, finiselés, finomcsiszolás. A flíz vászon egyik legfontosabb előnye, hogy nem tömődik el a porral. Hétköznapi csiszolópapírral történő csiszoláskor a felhasználó azt tapasztalhatja, hogy a csiszolóanyag eltömődik a munkadarab porától. Ez a csiszolási teljesítmény csökkenéséhez vezethet.

Kézi vagy gépi csiszoláshoz

A termék kézi csiszoláshoz történő használata különösen bemélyedések, bonyolult geometriák, rácsok és formák megmunkálásához ajánlott. A domború vagy ívelt felületeken és profilokon végzett munkáknál az NRO 500-as flíz tekercs tépőzár segítségével speciális csiszolókesztyűre rögzíthető. A sík felületeken végzett munka, befejezés vagy tisztítás során a felhasználó ezt a csiszolóanyagot géppel kombinálva is használhatja. Ez jelentősen lerövidíti a megmunkálási időt. excenter csiszológépen történő használat esetén a csiszolóanyag egységes szerkezetet ad a munkadarabnak.

A Klingspor NRO 500-as flíz tekercs a közepestől az ultrafine-ig kapható.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.