NPA 500 Strips/Sheets a Szín, Lakk, Műanyag, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta SiC
Anyagok
Szín
Lakk
Műanyag
Nemesacél
Általános fém
Fa

Klingspor NPA 500 - flíz csiszolólapok nedves és száraz csiszoláshoz

A különböző anyagok széles skálájához tervezett NPA 500 flíz csiszolólapok minden alkalommal tökéletes kézi csiszolást eredményeznek. A szilícium-karbid anyag sima csiszolati képet biztosít, örvénylenyomatok nélkül. Az NPA 500 csiszolóanyag 3 finomságban kapható, amelyek színkóddal vannak ellátva a könnyű azonosítás érdekében:

  • "Medium" - közepes: Fekete színű,
  • "Ultra fine" - ultra finom: Szürke színű,
  • "csiszolatlan" - szemcsék nélkül: fehér színű.

Kézi csiszolás a Klingspor NPA 500 flíz csiszolólappal

A NPA 500 alkalmazási lehetőségei számtalanok: akár rozsdamentes acél, akár festék, lakk, kitt, műanyag - a NPA 500** mindig kifogástalan eredményt nyújt a kézi csiszolás során.

Az NPA 500 egy flíz vászon, amelyre a tökéletes felület eléréséhez van szüksége

A flíz vászon a felületen felületet hoz létre. A flíz anyag nyílt hálószerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a por és a törmelék összegyűjtését és későbbi eltávolítását. A szerkezet ezáltal hatékonyan megakadályozza az eltömődést, így a flíz csiszolólap kivételesen hosszú élettartamot biztosítanak.

A Klingspor NPA 500 rendeltetésszerű használata

A Klingspor flízből készült NPA 500 csiszoló flíz NPA 500 különösen alkalmasak keverőfelületekhez. Tökéletes kézi csiszolót jelentenek a bonyolult kontúrok szemcsézéséhez. Az ilyen típusú anyagmegmunkálásnál a NPA 500 flíz csiszolólapok különösen jól teljesítenek a sík felületeken. A vízzel szembeni ellenállóképesség teszi ezeket a flíz csiszolólapokat száraz és nedves csiszolásra egyaránt alkalmassá. A NPA 500 flíz csiszolólapok szabványos mérete 152 x 229 mm (szélesség x hosszúság) - egy csomagolási egység 20 lapot tartalmaz. További méretek és méretek, valamint nagyobb mennyiségek rendelése kérésre bármikor lehetséges.

Szűrők törlése
Szélesség/mm Hosszúság/mm Finomsági fok Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
szemcse nélkül
Finomsági fok
fehér
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
Ultra Fine/ultra finom
Finomsági fok
szürke
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
Medium/közepes
Finomsági fok
fekete
Vlies szín
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.