NPA 400 Strips/Sheets a Nemesacél, Általános fém, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Fa
Szín
Lakk
Műanyag

Tökéletes csillogás az NPA 400 csiszoló flíznek köszönhetően

A Klingspor NPA 400 csiszoló flíz a tökéletes eszköz a különböző anyagok felületének finom megmunkálásához, úgy mint a

  • fa,
  • nemesacél, és
  • fém.

Könnyű felületkezelés

Legyen szó fáról, nemesacélról vagy más fémekről, a kiváló minőségű anyagokat gondosan kell kezelni. Kézi csiszolás esetén ajánlott a csiszoló flíz használata. A kézi csiszolás nagyobb pontosságot tesz lehetővé, mint a gépi csiszolás. Az NPA 400 csiszoló flíz rendkívül hatékony eszköz a felületek finomításához. Ha például a megmunkálandó anyagot egy meglévő csiszolási mintához kell igazítani, akkor ez a csiszoló flíz a legmegfelelőbb eszköz. §### Hosszú élettartam a korund szemcséknek köszönhetően A csiszoló flíz szemcséi korundból készülnek. A termék hosszú élettartamát a csiszolószemcsék minimális kopása garantálja. A korund szemcséket műgyantával rögzítik a hordozó felületre.

Számos alkalmazási terület különböző finomsági fokozatokban

Az NPA 400 csiszoló flíz négy különböző finomsági fokozattal kapható. Ezek kiválóan alkalmasak csiszoláshoz és utómunkához. A fémfelületeken lévő rozsda vagy más oxidált területek gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók a csiszoló flízzel. A rugalmas csizsoló flíz lapok kiválóan alkalmazkodnak a megmunkálandó felülethez. Ráadásul a flíz lapok egyszerűen méretre vághatók, így a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazhatók. Az NPA 400 csiszolóanyag durva, közepes, finom és nagyon finom szemcseméretben kapható. A finom változatok a legalkalmasabbak utómunkálatokhoz és simításokhoz. A durvább fokozatok például festendő felületek érdesítésére vagy anyagtisztításra használhatók. A Klingspor NPA 400 flíz lapok széles körben használhatók. A szakemberek és a barkácsolók egyaránt értékelik ezeknek a flíz csiszolólapoknak a minőségét.

Szűrők törlése
Szélesség/mm Hosszúság/mm Finomsági fok Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
Very Fine/nagyon finom
Finomsági fok
vöröses barna
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
Coarse/durva
Finomsági fok
barna
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
very fine heavy duty
Finomsági fok
zöld
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
very fine general purpose
Finomsági fok
sötétzöld
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
Medium/közepes
Finomsági fok
vöröses barna
Vlies szín
152
Szélesség
229
Hosszúság
Fine/finom
Finomsági fok
vöröses barna
Vlies szín
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.