NPA 400 Strips/Sheets a Nemesacél, Általános fém, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Nemesacél
Általános fém
Fa
Szín
Lakk
Műanyag

Tökéletes csillogás az NPA 400 csiszoló flíznek köszönhetően

A Klingspor NPA 400 csiszoló flíz a tökéletes eszköz a különböző anyagok felületének finom megmunkálásához, úgy mint a

  • fa,
  • nemesacél, és
  • fém.

Könnyű felületkezelés

Legyen szó fáról, nemesacélról vagy más fémekről, a kiváló minőségű anyagokat gondosan kell kezelni. Kézi csiszolás esetén ajánlott a csiszoló flíz használata. A kézi csiszolás nagyobb pontosságot tesz lehetővé, mint a gépi csiszolás. Az NPA 400 csiszoló flíz rendkívül hatékony eszköz a felületek finomításához. Ha például a megmunkálandó anyagot egy meglévő csiszolási mintához kell igazítani, akkor ez a csiszoló flíz a legmegfelelőbb eszköz. §### Hosszú élettartam a korund szemcséknek köszönhetően A csiszoló flíz szemcséi korundból készülnek. A termék hosszú élettartamát a csiszolószemcsék minimális kopása garantálja. A korund szemcséket műgyantával rögzítik a hordozó felületre.

Számos alkalmazási terület különböző finomsági fokozatokban

Az NPA 400 csiszoló flíz négy különböző finomsági fokozattal kapható. Ezek kiválóan alkalmasak csiszoláshoz és utómunkához. A fémfelületeken lévő rozsda vagy más oxidált területek gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók a csiszoló flízzel. A rugalmas csizsoló flíz lapok kiválóan alkalmazkodnak a megmunkálandó felülethez. Ráadásul a flíz lapok egyszerűen méretre vághatók, így a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmazhatók. Az NPA 400 csiszolóanyag durva, közepes, finom és nagyon finom szemcseméretben kapható. A finom változatok a legalkalmasabbak utómunkálatokhoz és simításokhoz. A durvább fokozatok például festendő felületek érdesítésére vagy anyagtisztításra használhatók. A Klingspor NPA 400 flíz lapok széles körben használhatók. A szakemberek és a barkácsolók egyaránt értékelik ezeknek a flíz csiszolólapoknak a minőségét.

Alternatív termékek

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.