NFW 600 S Szatináló hengerek a Általános fém, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Általános fém
Nemesacél

NFW 600 S - szatináló hengerek fémekhez és nemesacélhoz

Ha Önnek olyan szerszámra van szüksége, amely tökéletesen alkalmas fémek felületének megmunkálására, akkor nem talál jobb megoldást a Klingspor NFW 600 S szatináló hengernél. Ezt a szerszámot - nemesacélon és - fémen történő alkalmazásra tervezték.

A kivételes kivitelezéssel rendelkező szatináló henger könnyűvé teszi a matt vagy szatén fényezéssel járó munkát. Különösen hosszú élettartamának köszönhetően kiváló gazdaságossággal működik. Ráadásul a szerszám az elejétől a végéig egyenletes felületet eredményez.

Tökéletes felületek a szatináló hengernek köszönhetően

A Klingspor NFW 600 S szerszámot a nemesacél és más fémek matt és szatén felületének csiszolására tervezték. A mattítás során a munkadarab folyamatos diffúz visszaverődést kap. Ennek a felületfinomító kezelésnek a célja leginkább esztétikai, ezért gyakran alkalmazzák bútorokon vagy kereteken. Ez a szatináló henger biztosítja a munkadarabra kifejtett nyomás egyenletes átvitelét. Így az optikai hatás pontos befolyásolása lehetséges.

Strapabíró flíz lamellák folyamatos használatra

A szatináló henger egy műgyanta magból áll, amelyhez a flíz lamellákat sugárirányú elrendezésben ragasztják. A csiszolóanyagként korundot használnak. Nagy szívóssággal rendelkezik, ezért ellenáll a repedéseknek vagy töréseknek. Az ehhez kapcsolódó gazdaságos kopási viselkedés nagy hatékonyságot eredményez.

A megfelelő intézkedés: Sebesség és átmérő

A 19 m/s maximális sebesség lehetővé teszi, hogy a szatináló henger a legjobb munkaeredményt produkálja. Az ennél a sebességnél keletkező centrifugális erő hatására a lamellák felemelkednek. Ha a sebesség túl alacsony, a lamellák túlságosan meghajlanak. Ez befolyásolja a felület minőségét és a dob idő előtti kopását is okozza. Ahhoz, hogy a szerszám a legnagyobb hatékonysággal működhessen, a felhasználónak biztosítania kell a dob átmérőjének és a futási sebességnek a megfelelő értékét. Ha a szerszám sebessége állítható, a sebesség a kiválasztott dob méretétől függ. Ha a gép nem rendelkezik sebességszabályozással, a felhasználó a Klingspor széles választékából választhat megfelelő dobot. Az NFW 600 S megfelel az EN 13743-as uniós szabványnak, és az oSa irányelvekben meghatározott követelményeknek is megfelel.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.