NFS 600 Csapos lamellás csiszoló a Általános fém, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Általános fém
Nemesacél
Felhasználási területek
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

NFS 600 - csapos lamellás csiszoló fémekhez és nemesacélhoz

A Klingspor által kifejlesztett NFS 600 csapos lamellás csiszoló az egyenletes felületkezeléssel tűnik ki, és különösen jó választás a - fémek és a - nemesacél csiszolásához.

Az NFS 600 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a termék élettartama alatt egyenletes felületet készítsen. Ez a tulajdonsága teszi az NFS 600 csapos lamellás csiszolót a fémek és nemesacél mattításához vagy szatén csiszoláshoz** alkalmas eszközzé.

Minőség ipari és otthoni használatra egyaránt

A kiváló minőségű, flíz lapok, amelyek ezen a csapos lamellás csiszolón vannak elhelyezve, minden alkalommal kiváló eredményt biztosítanak. Bár az NFS 600 csapos lamellás csiszoló ipari felhasználásra készült, számos előnyt kínál a hobbi felhasználók számára is. A felületek finom csiszolására is szánt csapos lamellás csiszoló kiemelkedik azzal az egyenletes felülettel, amelyet sík és profilozott munkadarabokon egyaránt képes létrehozni.

Nagy termékválaszték

A NFS 600 csapos lamellás csiszolótöbbféle kivitelben kapható. A csiszolóanyag a rendelkezésre álló szemcseméreteknek köszönhetően, amelyek a durvától a nagyon finomig terjednek, az egyéni igényekhez igazítható. Az NFS 600 különböző méretei lehetővé teszik a különböző gépekhez illeszkedő, megengedett biztonságos futási sebességek tartományát. Az NFS 600 modelljei a megengedett motorfordulatszám és az átmérő alapján különböztethetők meg. Minden szabványos szerszámhoz megfelelő méretek állnak rendelkezésre. Az NFS 600csapos lamellás csiszoló prémium minőségű műgyantából készült kötéssel van ellátva. A Klingspor ehhez a termékhez korundot használ, mivel a szintetikus gyártási eljárásnak köszönhetően állandó tulajdonságokkal rendelkezik.

Kiváló tulajdonságok a csiszolási feladatok széles skálájához

A Klingspor csiszolómop termékének legfontosabb előnye a karcolásminták hibátlan minőségében rejlik. Az NFS 600 csapos lamellás csiszoló tökéletesen idomul a munkadarab alakjához, és lehetővé teszi a legbonyolultabb kontúrok megmunkálását is. Ez a képesség lehetővé teszi, hogy minden alkalommal egyenletes felületet érjen el. Ezen felül a Klingspor a német márkájú, a szigorú oSa irányelvek szerint bevizsgált és az EN 13743 európai biztonsági szabványnak megfelelő német márkájú termékek bizonyított biztonságát kínálja ügyfeleinek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.