NDS 800 Tárcsák flíz a Általános fém, Nemesacél

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Anyagok
Általános fém
Nemesacél
Szín
Lakk
kitt
Műanyag
Fa
Felhasználási területek
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Klingspor NDS 800 flízkorong

A Klingspor NDS 800 flízkorong egy agresszív csiszolási teljesítményre tervezett csiszolótárcsa. Az NDS 800 mindenütt használható, ahol a nagy eltávolítási sebesség elengedhetetlen, különösen kemény és szívós anyagokon, mint például fémek és nemesacél, de festék és lakk, valamint töltőanyag, műanyag és fa esetében is. A flízkorong különleges kialakítását a

  • műgyanta kötés,
  • a korund szemcsék és
  • egy flíz poliészter hátlappal kiegészített hordozó alkotja.

Agresszív csiszolási teljesítmény az NDS 800 flíz koronggal

A műgyantából, korund szemcsékből és flízből álló 3 keménységű masszív kialakítás lehetővé teszi a hegesztési varratok gyors simítását, a fémek agresszív csiszolását , fém alkatrészek rozsdamentesítését, valamint a gyors sorjamentesítést és más típusú durva csiszolási munkákat.

Az NDS 800 flízkorong további előnyei

A NDS 800 flízkorong magas élstabilitást biztosít. Ez azt jelenti, hogy még az igényes csiszolási munkák is pontosan elvégezhetők. Ez a csiszolóanyag tökéletes anyagkeverékének köszönhetően agresszív csiszolási teljesítményt és hosszú élettartamot ötvöz. Ráadásul az NDS 800 flízkorong nyitott szálszerkezete megakadályozza a por, törmelék és forgács okozta idő előtti eltömődést. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a hegesztési varratok eltávolítása egyszerű. Az NDS 800 praktikus választás a felületek végső megmunkálására és kikészítésére.

Korund csiszolószemcse

A kround csiszolószemcse egyedülálló tulajdonságai a teljes csiszolási folyamat során egyenletesen kiváló eredményeket biztosítanak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.